2guzelinannesi Kizlar test ablamin lutfen bakin bizmi yanlis goruyoruz silik cizgi varmi ilk bes dkaikada gorundu https://www.hizliresim.com/34uenho
kbrzkn 2guzelinannesi şüphesi varsa yarın sabah ilk uyandığı gibi bir tane daha yapsın ben bir şey göremedim
iyikim21 Bende gördüm ilk idrarla tekrar deneyin yada kan testi yaptırın. Regl tarihinden önce mi yaptınız testi
Brutal-Betty Silik çizgi görünüyor çok dikkatlice bakınca hamileliği daha yeni olabilir iki üç gün daha bekleyin ya da yarın kan testi versin
2guzelinannesi 2guzelinannesi hepinize toplu cebap veriyim . Ablamin test 13 yillik evli olmadi bunca yildir net 3 haftadir duzenli iliski var duzensiz yumurtlama oluyor adeti gecikti kendisi bakimca var dedi komsusuda pembe cizgi var demis fotoda cok az belli
ruveydaensar 2guzelinannesi Rabbim kucağını doldursun, hasretini bitirsin inşallah. Sağlıkla alsın kucağına ve sağlıkla büyütsün. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. Ben de var gibi görüyorum çok hafif ama var .
2guzelinannesi Allah hepinizden razi olsun nolur dua edin biz cok bekledik bunca yoldir siligi birakin tek cizgidenbaska birsey gormedik bu cizgi bizim sevincimiz oldu bosa cikmasin
Deletedmom_64 2guzelinannesi rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim de 9 yıl olmadı aşılama üçüzlerim oldu tedavi olmayı denedi mi acaba
2guzelinannesi Deletedmom_61 ya cok mutlu oluyorum cok korkuyorum teyze olucam insallah nolur duaniza ablamida katin
Nehirsmomm 2guzelinannesi Allahım inşallah kucağını doldursun 😍🥰 çok mutlu oldum ama çizgiyi bende görüyorum
baloglusss 2guzelinannesi ilk gördüğü önemli rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşAllah bize de yazın merak ettim 🙏🏻😇
Oglunasikbiranne08 2guzelinannesi ay hadi hayırlısı olsun ya Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Haber et bize de mutlaka 🌸
inciceren Merhaba evet sanki var gibi duruyor Allah’tan umut kesilmez Rabbim hayirlisi ile hamile olmasını nasip etsin .