bikerem mavikalpefe124 otobus aliyor mu bilmiyordum,dolap uzerinden kargolanabilir belki,gorselin yari fiyati düşündüm
mavikalpefe124 bikerem genelde alıyorlar. Ben istanbuldayım çok şey gönderdim çok şey de aldım otobüs aracılığı ile
bikerem mavikalpefe124 arabaya sığmaz katlanmazsa yani otobuse gidemez😁,bi deneyelim de haber vereyim size
mavikalpefe124 bikerem katlanabilir bir şeydir diye düşündüm o da kesin değşl yani tamam haber bekleyim ben sizden😄
Babybus_ mavikalpefe124 baby hope var elimde yukardaki hanımefendinin gibi dolap hesabiniz varmioradan bakabilirsiniz
mavikalpefe124 Babybus_ vidalama yerlerinde sıkıntı mı var? Bir de yanlış anlmayın fotoda mı ötle bilemedim yıpranmış duruyor gibi geldi
Babybus_ mavikalpefe124 ya şöyle bende dolaptan aldim aldigim kişi vida yerlerini silikon ile sabitlemiş öyle bir yipranması yok ama onun kizi büyüktü bizde 4 aylikti aldigimizda 2 kere bindi korktu agladi aylardir bir daha bindirmedik asla yanlış anlamam😊
Kumpr Betul1607 hayır henüz satmadım. 2250 düşünüyorum pazarlık yaparız 😂 e bebek ürünü joie ana kucağı diye aratın tüm özelliklerine ordan balabilirsiniz 🫶