Merveshr Merhabalar, 2 bucuk yasindaki kizim makarna ve pilav haric birsey yemek istemiyor eskiden yaptigim butun corbalari yerdi, sebze zaten hiç yediremiyorum cok kafama takılıyor siz nasıl yapıyorsunuz neler pişiriyorsunuz ?
Aslmra80 Merveshr kendi mi yiyor siz mi yediriyorsunuz hala eğer siz yediriyorsaniz kendini yemesini sağladınız mi ?
Theodora Merveshr sizin galiba donemsel bir durum. Benim oglum ek gidaya gectigimizden beri istahsiz. Aklimi yitirecegim yakinda😤😤
goktugmom_061220 Merveshr 23 aylık herşeyi yiyor. Benim oğlumda alerjik olduğu için genelde sebze ağırlıklı besleniyor. Öğün saatlerini iyi ayarlamak ve acıktığı zaman iştahlı olduklarını unutmayalım. Mesela sebze yemiyormuş ya,kendinize ve bebeğinizin tabağına koyun ve önce siz yemeye başlayın. Çok lezzetli ımm felan deyin özendirin ve ye demeyin sürekli yemeği övün. O da yemeye başlayacak. Ben böyle alıştırdım
Emineg35 Theodora mama veya anne sütü alıyor mu ? Bizim de öyleydi. 18 aylık. Ek gıda yemiyor ya da çok az yiyordu. Mamayı bırakınca iştahı normale döndü.
HuysuzbebeginAnnesi57 Tibkisnjn aynisi 1.5 yasina oh mis gbi yedirdim ama suan 28 aylik dekilerininyiyor birtane sebzeyi asla yedoremiyorum cocuklar mwsela patates yemigini falan sever sulu oda yok bizde hic bisey ya hicbisey youtube dan. Nakiyorjm doktrlari izliyorum falan ama yok yani yemiyor sevdigi seyleri kndi ver diyor zatwn bndenbasaramadim.
iyimserperestt Yalnız degilmisim benim kızım da öyle makarna pilav bulgur tarhana çorbası başkada bişey yemiyor içmiyor bazen hiç bir şey yemediği de oluyor ne vitaminler iştah şurupları denedik hiç fayda etmedi önceden çok düşüyordum üstüne ama yeni bebeğim oldu 2,5 aylık eskisi kadar üstüne düsemiyorum 😔
Emineg35 Theodora kaç aylık ? Eğer artık emmesine gerek yoksa bıraktırın. Yoksa diğer türlü normale dönmüyor. Ayrıca kan değerlerine baktırdınız mı hiç ? Kansızlık olabilir iştahsızsa. Bizim de var kansızlık ama mamayı bırakınca o kansızlığa rağmen normale döndü yiyor.
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Merveshr benım kızımda aynıydı En son nevroloji uzmanından yardım aldım,Şimdi evde yeme bırakmıyor 🤣
Elifmihrimah OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar ismi ne tam olarak değerlerine baktırdık vitamin eksikliği çıkmadı
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Elifmihrimah Elifmihrimah -Cedric bi tanesinin ismi aklımda unodrops atarm ss diğer vitaminlernde ismini yazarm bi baktırın