emelarda SdaDrsn evet çok kolay nufus genel müdürlüğü yaz aramaya ad soyad düzenlemesine ilişkin başvuralar yazıyor ordan başvurabilirsin 2 günde sonuçlandı benim
Cocolingo emelarda bunu bende yapıcam ama kimlik pasaport değiştirmem gerekiyor diye duymultum o yüzden pasaportumun süresi bitmesine yakın yapayım dedim, siz kimliğinizi değiştirdinizmi gerçekten böyle bir zorunluluk varmı ?
emelarda Cocolingo daha 1 ay oluyor sonuçlananı değiştirmedim hatta uçağada bindim sorun olmadı ama değiştiricem canım kızlık soyadımda yazsın😂
Adenmom Ben kızımın adının yanına bi isim daha ekletmek istiyorum başvuru yaptım 1 ay oldu hemen hemen ama sonuçlanmadı henüz
Adenmom Aysegul93 anladım peki ne kadar sürede sonuçlandı biz tek isim koymuştuk ama diğer isim eşimin aklında kaldı sonra ben başvuru yaptım ama hala başvuru aşamasında yazıyor
Laylaylaylaylom emelarda yaaaa nasıl oluyor bende istiyorum pişman olmuştum sadece eşimin soyadını aldigima
Adenmom Laylaylaylaylom e devletten nufü yazın alt tarafta isim soyisim düzenleme yazan yere girin oradan oluyor
Adenmom Deniz3520 e devlet uygulamasından giriş yaptıktan sonra arama motoruma il ilçe idare kurulu kararı isim soyisim değişikliği yazın giriş yapın sayfa yönlendiriyor sizi
Adenmom Deniz3520 sanırım oradan oluyor ben çok hatırlayamadım bir ay oldu ama ben kimlik adını yazdım ekleyeceğim ismi yadım soyad yazdım