Yildizparlak1 Kizlar bebeklerinizi ne zaman göz muayenesine goturdunuz muayene nasıl yapılıyor 34 günlük bir bebeğim var arada bize bakıyor gibi görüp görmediğinden nasıl emin olabilirim
papatyam-34 Yildizparlak1 28 günlüğüz bugün götürdüm ama maalesef doktor açamadı gözünü muayenemiz olmadı bende 7-10 gün sonra falan götürmeyi düşünüyorum ama doktorun dediğine göre bu zamanlar da bakarken kayma olabilirmiş gözlerinde 3.ayda falan bizi takip etmeye başlarmış o zamana kadar normal bakar anlarsınız zaten sizi takip ettiğini dedi
Azra_lina Yildizparlak1 üçüncü ay da götürdüm göz kontrolüne. Bebeğiniz eğer iki ayını doldurmuşsa bir şeyler gösterin takip ettirin onunla göz teması kurun.
GamzeDurmus Betul-08 bizde 3 aylığız gitmemiz lazım ama devlette bulamıyoruz randevu başka bir yerde oluyor mu sağlık ocağı vs yapıyor mu acaba
Yildizparlak1 papatyam-34 canım senin bebeğinde sürekli etrafı izliyor mu sanki biz hiç göz göze gelmiyoruz sürekli etrafı izliyor bu da bende görmüyor mu etkisi yarattı
Elif234 GamzeDurmus ben devlette yaptırdım gözden randevu almadık çocuk doktoruna götürdük o bizi yönlendirdi göz için ektra randevu alınmasına gerek yok diye biliyorum
papatyam-34 Yildizparlak1 etrafa bakıyor emzirirken bana da bakıyor ama görüp tanıyor mu yoksa öyle boş mu bakıyor bilmiyorum 🙊
papatyam-34 Yildizparlak1 Çok net olmasa da görüyordur bence ya 🤔 15-20 cm uzaklığında ki cisimleri görür falan yazıyordu internetten araştırırken okumuştum
Bsraak Yildizparlak1 görmüyolar diye biliyorum yani elini bebeğin gözüne yaklaştır hiç kırpmıyor tepki vermiyo yani bize bilinçli bakmıyo gözümüze sadece siyah beyaz renkleri görüyolarmış çok yakın mesafede diye biliyorum
Yildizparlak1 Bsraak ay sonunda beni anlayan birini buldum ☺️evet tam da dediğin gibi elimi neredeyse gözünün içine girecek ama kirpmiyor bende görmüyor görse kırpar diyorum bunun için strese girdim acaba herkesin bebeği böyle mi yoksa tek benim ki mi boyle
Bsraak Yildizparlak1 benimki bir aylık benimki de aynı bugün göz muayenesi yaptırdık sıkıntı yok dedi bildiğim kadarıyla iki aylık olduktan sonra falan göz takibi başlıyomuş yani parmağını tuttuğunda takip etmeye başlıyor
Yildizparlak1 Bsraak canimm benimki de 34 günlük burda goz doktoru yok başka bir şehire götürmem gerekli o da 3 aylık olunca getir dedi bunun yüzünden stres oluyorum
Bsraak Yildizparlak1 zaten bizede 3 ay olunca tekrar kontrol dedi telaşlanma bence ozamana kadar da başlar takip etmeye