Suradevelioglu Sontvbukucu teşekkür ederim:) daha hiç kullanmadım her hangi bir yan etkisi olur mu gece için vermek isterim ama bir şey olurda fark edemezsem gece diye korkuyorum
Tamamannecim Suradevelioglu tedagili bilmiyorum ama hakiki zeytinyağı icine karanfil kullandım bebeğimin 6 dişi çıktı huzursuz oldukça sürdüm 🥰
Tamamannecim DAO zeytin yağının içine 7 8 tane karanfil koyun biraz dinlendirin buzdolabında tutun sürün. Google’dan bakabilirsiniz bazıları ezip koyuyor ama karanfil parçaları ağzının içine gitmesin
zeyderler Suradevelioglu çok güzel kızım 6 aylık daha dişleri çıkmadı aşırı kaşınıyor ama arada bi yada gün de 1 ağızına döküyorum çiğniyor rahatlatıyor
sevdeninasafkosu Suradevelioglu tetagil 8 aydır kullanıyorum bittiği durumlarda 1 yemek kaşığı zeytinyağına 8 adet karanfil ezip koyup dolapta bekletiyorum 1 gece soğuk soğuk dişlere masaj yaparak uyguluyorum ikiside oldukça etkili. Kendi diş ağrımda da tetagil kullandım gayet etkili
Sontvbukucu Suradevelioglu yok zaten bitkisel dis için ev yapımı karanfil zeytinyagi ve tetagil en masum urunler. Jeller tehlikeli cunku kimyasal ilac yani.
Suradevelioglu Sontvbukucu çok teşekkür ederim o zaman rahatlıkla kullanayım . İki gündür perişan oldu inşallah rahatlar kızım 😌
Sontvbukucu Suradevelioglu bize iyi geliyor. Gece uyumadan dokuyorum agzina tadi da cok guzel zaten. :)
Meliss07 Suradevelioglu jeller tozlar bir işe yaramadi karanfil denedim biraz rahatlattı ama çok kısa süreli illa bir 4 gün huzursuzlaniyor en az bir hafta iştah gidiyor 😢