strongwomen dileeky ketojenik diyetle 5 günde 4 kilo verdim ben. Ketoyla omadı birleştirdim. Güzel gidiyor
MademoiselleZengin55 sihirbakani Valaha çok haklısın,bir başına olmuyor.En azından birbirimizden örnek alırız.
Tugcerdl dileeky ayy çok iyi olur ya emzirmeydi sütüm kesilmesindi derken yiye yiye bir dünya oldum 1.69 76 kiloyum nasıl motive olcazzz kendimi her gün bunun farkında olduğuma ikna ediyorum ama sürekli acikmaktan da geri kalmıyorum
omerinannesi_2705 dileeky zayıflamayı çok istiyorum ama psikolojik olarak yiyorum bu ara zor şeyler yaşıyorum. 63 kiloyla hamile kalmıştım 93 kiloyla doğum yaptım bebeğim 5 aylık ve 83 kiloyum diyet yapamıyorum moralim çok bozuk canım hep birşeyler yemek istiyor🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭
MademoiselleZengin55 omerinannesi_2705 Bende 63 ile hamile kalmıştım beş ay oldu ve hâlâ 79 kiloyum.Üzülme yalnız değilsin 🙈Bu sadece irade meselesi kafanda halletmen gerekiyor önce.Sonra da bir kaç gün zorlanırsın ama alışırsın.Ben bekarken de 85 kilodan 60′a inmiştim.Kendi kendime söz verip başlamıştımm.Kendine güven ve başla.
Barlas_mom dileeky Merhaba bu ekibe bende haftaya katılacağım. Haftaya diyetisyen eşliğinde devam edicem bana verilen programı buraya da atarım. Şuan 74 kiloyum hedefim 58 kilo 🙏🏼 İnşallah başarırız
omerinannesi_2705 MademoiselleZengin55 ben bekarken 98 kilodan 57ye inmiştim 😄 şuan kafayı bile toplayamıyorum
Tugce Forumumuzda grup çağrısı kesinlikle yasaktır. Tekrarının tespiti halinde hesaba askı uygulanır. Kullanıcılarımızın bilgisine. Mutlu forumlar. 🧚
Hndealnathn Oğlumda 43 kg verdim diyetisyenimin sayesinde ve tabikide bol yürüyüş şimdi kızımda 18 kg fazlam vardı 3. gidişim olacak 8 kilo gitti son 10 kg daha verdimmi hamile kalmadan önceki kilomdayim inşallah☺️