Asilkuzey Selanm kızlar artık dayanamadım bir tane arvales içtim migrenim var. Dün gece süt sağmıştım içtikten hemen sonrada sağdım. Bir daha ne zamn emzirirsem bebeğime etkisi olmaz bilen var mı?
deletedmom719 Asilkuzey bilgim yok sağım konusunda ama arveles kuvvetli bir ağrı kesici bence içmemelisin
Yalin Asilkuzey prospektüsünde yazıyordur. İçilmez diye biliyorum. Bende de var migren, normalde sadece arvelesle hafifler ağrım ama dr hamilelikte ve emzirmede sadece parol dedi.
Babe Asilkuzey Bebegim 3 aylikken agir grip oldum doktor ilaclarla beraber arveles te yazmisti israrla emziriyorum dedim icebilirsin demisti.
Mom090 Asilkuzey parol kesmiyor mu ? Ben onunla idare etmeye çalışıyordum emzirirken apranax keser beni hep ama parola kalmıştım
Asilkuzey Benim doktorum icebilirsin sikinti olmaz demisti ama ben ilk defa ictim mecbur kalmasam icmem zaten 8 saat emzirmeye ara verip sagarim simdilik sutu var sukur. Tesekkurler
Metmoms Asilkuzey emzirirken migren ataklarindan dolayi 3 kez arveles ictim noroloji uzmani sıkıntı olmaz dedi
Tontisimm Doktorum emzirirken sadece minoset içebilceğimi söylemişti düşük mg ama mecbur öyle yapıyordum
Masal_m Asilkuzey canım emzirirken parol içilebiliyoruz sadece ben öyle biliyorum diğer ilaçların süte etkisi oluyo be galiba 8 saat sonra emzirmeye dönebiliyoruz sütünüzü dökmeniz gerekebilir yine de uzman birine danışın en doğrusunu ö söyler size
SerapSalih Asilkuzey benimde migrenim var ama doktorum paroldan başka ilaç içme demişti sizde bidaha içmeyin derim. Ayrıca üzerinden uzun bi süre geçmesi lazım ilaç ne kana karışıyor ya hemen atılmaz gene de sağlık ocağı yada doktora gidin sorun derim