Defneninannesi0622 Yamacefeninannesi hangisi agrıyor bilmyorum ki sol tarafım komple agrıyor boynm kafama falan vurdu agrısı çok perşanım ya
Meryem_durdagi Defneninannesi0622 buyuk ihtal 20 likdir benimde agzimda hic curuk yoktu sol taraf komple agriyodu kulagim bogazim ve kafama vuruyodu disciye gitim 20 lik lerin agri yapiyo dedi bnde curuk yokki defim beyaz gorundugune bakma cekilmesi lazim dedi
Sarikuzumalp Defneninannesi0622 Dişinol dışında sarımsak ezip koyabilirsin ağrıyan dişinin üzerine. Zeytin ezip koyabilirsin. Tuzlu sirkeli su ile gargara yapabilirsin.
Defneninannesi0622 Sarikuzumalp sarımsakla zeytini de denedim ama hşç işe yaramadı teşekkür ederim yine de
Defneninannesi0622 Sarikuzumalp bilmiyordum öyle olduğunu saf eşim okudu prospektüs ü hiç demedi de dokunma dudağına falan diye bende can havlıyle sürdüm dudağım falan uyustu ama uyusunca dişlerime süremedim tam çok agrı çekiyorum kaçtane ilaç da içtim
Sarikuzumalp Defneninannesi0622 Çok zor diş ağrısı bilirim Allah yardımcınız olsun. Siz şimdi ilk etapta güzelce bir fırçalayın. Sonra ağrıyan bölgede ki dişlerinize sürün kulak çöpü ile. Dişinol çok iyi gerçekten anında kesiyor ağrıyı.
Defneninannesi0622 Pikabu arveles hiç kullanmadım şimdiye kadar evde yok o yizden canım dorolex parol aldım dönüşümlü ama kesmedi zaten çektircem ama iltihap var diye bekliyoruz
Sarikuzumalp Defneninannesi0622 Ben tükürüyordum geri sürdükten sonra bence yutmayın. İllaki bir kısmı yutuluyor ama siz tükürün sürdükten sonra.
Sarikuzumalp Defneninannesi0622 bak arveles çok etkili doğru demiş arkadaş. Çok dayanılmayacak bir ağrı çekersem arveles içerim ve 10 dakikaya anında kesiyor.
Defneninannesi0622 esilayldrmmm Sarikuzumalp arveles hiç kullanmadım şimdiye kadar o yüzfen evde hiç yok teşekür ederim yine de kızlar bundan sonra evde bulundurucam