adm 18.06.2018 normal bir kontrolle gitmiştik doktorum muayene etti ve doğum başlamış bu arada normal doğum beklerken doktorum sancılarım ne durumda diye ntsye gönderdi ve ntsye bağlandım sonra hemşire koşturmaya başladı doktorun kim diye sordu cevap verdim.. Acil doktorumun yanına gidip durum acil hemen sezaryan alacam cocuğunuz kalp atışlarını cok zayıf yoksa ölür.. Ve hemen beni apar topar sezaryana hazırladılar cocuğum dünyaya geldi cok sükür ve cocuğumu sadece 30 saniye gördüm. Sonra cocuk doktoru beni çağırdı ve gittim cocuğunuz kalbinde sıkıntı var acil sevk etmemiz lazım dediler..Kaynar su basımda aşağıya döküldü resmen Aydın, Muğla, Antalya, İzmir, de boş yer bakılıyor doktor bey dedim denizli de olur ailem orada.. Ve denizlide yer bulduk. Ambulansla bebeğim gitti. Arkadan babamlarla beni götürdüler ameliyatın ağırsı unuttum kızımı düşünüyordum.. Denizliye vardık doktorla konuştuk enfeksiyon var kanında kalbi iyi 15gün yoğum bakımda yattı bu sürede günde 1sefer 5dakika görebildim.. İlk defa 15 gün sonra kucağıma aldım Cok sükür şuan 3aylık 28günlük rabbim Baska acılar vermesin.. Cocuğumuz evimize getirdik ğöz yaşlarımış tutamadık babasıyla birlikte ağlamaya başladık....