Ygzmomm merhaba benim bebeğim de geçen haftadan beri hasta ve bronşit teşhisi konuldu ilk günler ateş huzursuzluk öksürük ses kısıklığı çok çok kötü oldu antibiyotik olarak azitro kullandık şu anda da ventolin ve cortair nebülizatör ile hava veriyorum günde 3 kez.. bugün kontrole götürdüm doktorumuz bir de cumartesi gelin dedi, hırıltı geçene kadar hava vermeye devam dedi. Çoğu semptom geçti ama hırıltı öksürük var çok fena balgam var atamıyor oğlum (11 aylık) balgamı atsın diye şurup istedim ama ancak hava verip sırtına pat pat vurmam gerekiyormuş o şekilde çıkacak dedi ama çok rahatsız oluyor afedersiniz ağzına kadar geliyor balgam geri yutuyor bir türlü çıkartamadı çok üzülüyorum ☹️ Annem dedi ki kardeşin bronşit olduğu zaman ona içten yün süveter giydirdim sürekli, alttan zıbının üstüne süveter giydirirmiş ve hiç çıkartmazmış göğsünü belini sıcak tutarmış o şekilde iyileşmiş kardeşim.. Bu yöntem bi noktada aklıma yatıyor ama bir yandan da düşünüyorum çocuk içten süveter giyse terlemez mi bu konuda fikirlerinize açığım hanımlar ya…