Eysar Ahmethira herkese tavsiye ederim gece 10 da şu kaynatir katardim öğleye doğru gayet güzel sıcaklıkta kalıyor aşırı kalite bir termos fiyatı çok uygun geçen yıl 89 almıştım ben okadar işime yaradı ki
Atahaninannesipnr Ahmethira İstanbul ama 150 ye almam cidden çünkü gerçekten e bebekte zaten 179 TL kampanyaya sürekli giriyor 149 TL ye dusuo 30 TL için ikinci el tercih etmem yani bu ürünü hiç kullanmasanizda 2. El bunu en az yarı fiysyina vermeniz lazım ki almanin bi anlamı olsun neyse teşekkür ederim
[silindi] Ahmethira uygun fiyat dediğiniz 2. El ürünü ilk fiyatından millete satmaya çalışmak mı? Allah vicdan rahatlığı versin size
Oglumcanim_ tuzludakota vallahi bende gördüm . 112 TL . İndirimli hali. Burada dalga geçiyorlar ya iyice. Kullanılmış ürüne bir de . Almadan araştırın canım arkadaşlarım .
Atahaninannesipnr Oglumcanim_ yok zaten araştırmadan almam asla şuan Kaynarca şubesinde var 179 TL burda kargo ücreti 30 TL 150 de bu ne anlamı kaldı 100, TL bile çok gider kaynarca şubesinden sıfır alırım en az 50, TL olması ki anlamı olsun