Mahirarda4722 Erkek anneleri bebeklerinizi ne kadarlıkken ve nerde sünnet ettirdiniz pişmanliginiz oldumu
Birdunyabircennetannesi Mahirarda4722 Evet oldu. Erken yaptirmaliydim 3 aylıktan önce kesinlikle! 10 aylıkken yaptırdık kalkmak istedi emeklemek istedi bu yüzden zorladı. Ama küçük olsaydı bu kadar zorlamazdi korkmayın derim vakit kaybetmeden en yakın zamanda yaptırın mutlaka hızlı iyileşiyor inanın büyüdüğünde yaptırmak daha kötü onu hiç unutmayacak yani
oglumubeklerken Mahirarda4722 3 Ay 5 günlükken Sünnet oldu. Sürekli gittiğimiz özel hastanede çocuk cerrahına yaptırdık. Asla pişman değilim.
Eminos Mahirarda4722 birini 4 aylikken birini 6,5 aylikken sunnet ettirdik biri evde biri hastanede oldu hemen yaptirin derim ikiside cok cabuk iyilesti hatta ev mde olan sunnette daha hizli iyilesti sisligi filan olmadi hic
Bademlilokumm Mahirarda4722 oglum 2. ayı doldu sünnet ettik iyi ki etmişiz en dogru kararı verdik en karar ertelense o kadar yıpratıcı oluyor
Birdunyabircennetannesi Mahirarda4722 Yanlış yapıyorsunuz haberiniz olsun. Emeklemeye başlayınca falan aşırı zor oluyor. Korkulacak inanın bişey yok bende çok korktum evet ilk 2 gün zorladı özellikle ilk çişini yaparken baya zorladı ama dışarı çıkardık sakinlestirdik. Yani ilerde pişman olursunuz. Ve oğlum emekledikce kalkmaya çalıştıkça canı yanıp ağladı en mantıklısı çok hareketlenmeden yaptırmak
Gastronomanne Mahirarda4722 ben 2.5 aylıkken yaptırdım evde oldu sünneti. saat 3 gibi sünnet oldu sonra 10a kadar ağladı baya çok pişman olduk çok küçük keşke yaptırmasaydık diye. Saat 12 gibi bi uyudu sabah 6da uyandı. Baya acıkmış süt içti geri uyudu 10a kadar. Ve sonra hiç bişey olmamış gibi normal hayatına devam etti. Sadece o gün ağladı yani ertesi gün falan hiç ağlamadı. Bolca sarı kantaron yağı sürdüm 5 günde çabucak iyileşti ne şişlik oldu ne morarma. İyi ki yaptırmışım diyorum şimdi.
SevgiSelim14 Mahirarda4722 aynı korkuları bende yaşıyordum biz 4 aylıkken yaptırdık bence sizde hemen yaptırın tek eve gelince uyuşması geçince ağlıyor ama baya. Agri kesici veya fitil hemen verdik biz etki başlayınca uyumuştu gece de cis yaptıkça ağlayark uyandı. bide karton bardak kesinlikle alin bez oraya değdikçe cocuk cildirmisti bizim. Değerdi günler daha iyiydi 3 gün bile donmeye baslamisti bizimki
Okkibbye Mahirarda4722 6 aylıkken oldu. Keşke çok daha küçükken yaptırsaymışız dedik. Dönmeye başlamıştı çünkü zorlanmadı ama 1 hafta 10.gün kadar karton bardakla bezledik.
VelardaEdiz Mahirarda4722 15 aylıkken oldu daha erken de olabilirdi ama anca o zaman müsait olduk ilk günü ilk çişi zor 2. Günü kaldığı yerden devam etti yaramazlıklarına😀
Handerya VelardaEdiz beim oğlumda 11 aylık yakın zamanda yaptırmak istiyoruz ama çok hareketli ve bez değiştirmeyi hiç sevmiyor hep kaçmaya kalkmaya çalışıyor siz hareket etmesini nasıl engellediniz yada hareket etmesi canını yakmadı mı. .
Crcs Mahirarda4722 3 hafta olacak yaptıralı 9 aylikti ve lokal olsun istedim tutmak zor oluyor ağlıyor. 4 aylıkken kıyamadım sonrası bayram vs derken hep Bi erteledik. Şimdiki aklım olsa 4 Aylıkken yaptırırdım doktor onayıyla tabii.
Balkokum Mahirarda4722 2.5 aylıkken Salih selman da yaptırdık iyiki diyorum erken yaptırmışım aşşşırı hareketli oğlum 2.5 aylıkken kucakta gezdirdik salladık hareketi çok yoktu kolay atlattık şimdi ki aklım olsa 40 günün içinde yaptırırım
Birdunyabircennetannesi Crcs Kesinlikle öyle erken sünnet çok çok önemli. Çok korkuyordum küçük diyordum boşa korkmusum keşke dedim küçükken yaptırsaydım
Asym33 Mahirarda4722 2,5 aylıkken yaptırdık ve iyikide yaptırmışim canım bir cesaretle oldu bizimki ama şuan olsa cesaret edemezdim galiba
Kubra19_ Mahirarda4722 ben de 4 buçuk aylıkken yaptırdım valla ilk gün çok zor geçer sonra zorlanmazsin falan dediler ben ilk günde zorlanmadım çünkü doktorun taktiği bandsj gibi bişey var onu çıkartınca hemen karton pardak koydum öyle kapadım bezi çünkü bezi direk kapayinca ağlıyordu canı yaniyordu pipisi beze degmedigi sürece sıkıntı olmadı. Zaten doktor fitili.kremi şurubu derken bir sürü ağrı kesici şey veriyor onlar çocuğun ağrısını unutturuyo bence benim çok kolay geçti hiç korktugum gibi değildi. Tabi cocuktan çocuğa değişir ama bencede daha fazla geç kalmadan yaptırmak çok mantıklı
Hhaticearikk 5 aylikti kayseri de özel hastanede yatırdık. Asla pişman değilim. 1 gun bile sürmedi kuzumun ağrısı 7 gün için de dikislerimiz düştü zaten ☺️ karton bRdak vs koadik doktor da gerek yok zaten demişti. bnce geç kalmadan yaptırın düşünmeyin bile