NaimeYilmaz Asıl Kazananlar 🌸 @Didi44 @Alp-kusum @Zarinakyk @Busra-Atk @Ruyaa93 @Irmakprensesinannesi @Serra_Annesi @Eminecak @Hkjdkkjg @ilyestaa Mail adreslerinizden gerekli bilgileri almak için yazıyor olacağız 28.10.2022 tarihine kadar dönüş süreniz bulunmaktadır. Dönmemeniz halinde yedek kazananlara yazılacaktır. Yedek Kazananlar 🌸 @Mrvaltndsss @Obiranne_ Herkesi tebrik eder ödülünüz olan 500 TL Trendyol hediye çekini iyi günlerde kullanmalarınız dileriz. 💜
Bihteeeer NaimeYilmaz o kadar çok inanmıştım ki belki çıkar dedim ama yine şansım olmadı 🥲kaZananları tebrik ediyorum
NaimeYilmaz Alp-kusum Mail atılacak yarın sabaha kadar yazanları bir tur gönderim yapacağız 3 gün bekletmeden 🙏
Alp-kusum NaimeYilmaz Attım, cevap için teşekkürler.. İlk defa bir çekiliş kazandım mutluyum, sevinçliyim.. Teşekkürler Happy kids ailesi 💛
Busra-Atk NaimeYilmaz merhaba hediye çeki için teşekkür ederım benim ismim devam kazananlarda ben maili attım ama umarım ulaşmıştır Size
Serra_Annesi NaimeYilmaz Gönderdiğiniz maile cevap olarak yolluyoruz demi mailleri ben öyle yaptım az önce
Birdunyabircennetannesi Flower123 Aynı şeyi bende dedim kesin çıkmaz dedim yine bile bile katıldım 😅 Kazananlar güle güle harcasın
Flower123 Birdunyabircennetannesi ben böyle seylerde çok şanssızım ya 😅aynen öyle güle güle harcasinlar 🥰
Hkshkshsk Majesteleri cidden bende şimdi baktım haksızlık bı kaçı post bile açmamış 1 ay önce katılmış acaba kendilerine mi aldılar olur mu olur