Slmnese salakmisincemilee canım bu testler yerine erken gebelik testlerinden alsana kesin cevabı veriyor
salakmisincemilee Slmnese bildiğin güvenilir bi marka var mı canım onu alayım daha önce hiç almadım hep kaset test aldim
Slmnese salakmisincemilee marka veremem canım da ben hep eczaneden erken gebelik testi diye istiyorum en son geçtiğimiz hafta aldım hatta (çok şükür negatif😵💫) 65 tl ödedim. Günün geçmeden bile gösteriyor olup olmadığını. İdrarın saati de farketmiyor
salakmisincemilee Dün kan verdim beta bu şekilde adetim 5 gün gecikti hala emin olamıyorum kafayı yiyeceğim
salakmisincemilee salakmisincemilee Bunlar da ilk günden bugüne kadar yaptığım testler en aşağıdaki bu sabah ki
papucumunrockcisi salakmisincemilee hamile degilsiniz işte. Siz hamile mi kalmak istiyorsunuz. Kan testi her şekilde yuksek çıkardı. Stresten olabilir mi
salakmisincemilee Güzel anneler içimi rahatlatacak şeyler söyleyin lütfen çok ihtiyacım var bebeğim daha çok küçük 😭😭😭😭
salakmisincemilee papucumunrockcisi hayır rabbimin gücüne gitmesin şu an asla düşünmüyorum 10 aylık kızım var yeni işe başladım tekrar aynı şeyleri bu kadar kısa sürede yaşamak istemiyorum 😔😔
2guzelinannesi salakmisincemilee kuzum ne oldu adet oldunmu . En alttakinde hafif cizgi var gibi hemenmi cikti ama kan testiniz negatif
Deletedmom_64 salakmisincemilee öğleden sonra böyle olduysa hamilelik yok ama ilk yarım saatte çıktıysa olabilir