Gryffindor salakmisincemilee Test bozuk gibi sanki. C çizgisi kaymış gibi geldi. Ama bu haliyle negatif
Balkizlarim salakmisincemilee testti bir daha deneyin var gibi duruyor sanki ama yayılmış emin olamadım bu yüzden hakkınızda hayırlısı neyse o olsun 🌻
salakmisincemilee salakmisincemilee Balkizlarim Kahannesi Gryffindor Deletedmom_109 kizlar bu sabahki testi de attim
salakmisincemilee salakmisincemilee ilk resim dün sabah ki test bu da bu sabah yaptığım test Testler bozuk mu anlamadım kan vermeye vaktim yok şu an için 😔😔
Slmnese salakmisincemilee canım bu testler yerine erken gebelik testlerinden alsana kesin cevabı veriyor
salakmisincemilee Balkizlarim c çizgisi netlesmedigi için değil mi negatif olsa bile baya kırmızı oluyo
Deletedmom_109 salakmisincemilee sabah deneyin bence ilk idrarda hormonları daha yoğun bulunuyor. En iyisi kan testi tabii
salakmisincemilee Tess07 Eksik değil canım gösterilen şekilde yapıyorum çubuğu tam doldurup damlatiyorum
Balkizlarim salakmisincemilee yayılmış veya yamuk yumuk olursa test geçerli sayılmaz sizin ikisi de olumlu gözükmüyor yarın sabah bir daha deneyin olmadı kan verin 🌸🌸
Balkizlarim salakmisincemilee rica ediyorum canım ne demek ✨♥️ tekrardan hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah gönlüne göre versin 🤲😍