Deletedmom_15 Hem boğazı hem de ciğerleri kötü durumda diye doktor 4 yaşındaki kızıma iki antibiyotiği aynı anda vermiş, bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?? Bu normal mi
Aloneeee Deletedmom_15 bilgim yok cnm ama bizim mesela agumentin e alerjimiz olduğu İçin klamer yazıyorlar genelde ama tek kullanıyoruz. Bence başka bir doktora danış ağır gelebilir sanki. Sabah birini akşam diğerini ver demiş olabilir mi dönüşümlü kullan diye
Deletedmom_15 Ikrazumra19 acil doktoru ciğerleri temiz deyip pedifen verip gönderdi. Ateş 41 i görünce aile hekimimiz ciğerleri dolu ve boğazı da kötü deyip vermiş. Ama balgam kusuyor resmen çocuk, dolu ciğerleri gerçekten de
Ikrazumra19 Deletedmom_15 anladim canim artik kullanip kullanmamak sana kalmis bu konuda pek bir bilgim yok malesef ne desem yanlis olur
Deletedmom_15 Fatma69 uzman geçen hafta gördü sıkıntı yok dedi vitamin verdi, acil doktoru pedifen yazdı gönderdi. İki gündür ateş çıkınca bir de güvendiğimiz aile hekimimize götürdük o yazmış
Deletedmom_15 Kullanmaya başladık ama mantığıma bir türlü uymuyor, daha çok zarar veririz diye korkuyorum ama hekim bunu yazdı diye de elim kolum bağlı
Deletedmom_15 Aloneeee yok aynı zamanda verilecekmiş. Ben biraz araştırdım ve sordum augmentini bırakacağım sadece klamer kullanacağım