1anne2cicek Mavisimbenim ciddi misiniz ya ? doktorumuz önerdi ve eczaneden sıkıntısız bi şekilde aldık yasaklanmış olsaydı satilirmiydi ?
Aysun_Umay3705 Annelojist bnm kızım da 15 aylık 3 hafta oldu öksürük gitmiyo randevu bulamadm acile götürdük verilen şurupları içmedi ne yaptıysam özele götürdüm şurup içmediği için iğne verdi o da dün bitti ama hala devam ediyo perşmbeye randevu buldum tekrar götürcem gece kendi öksürüğünden uyanıyo çocuğum ya çok üzülüyorum naptıysam geçmedi 😢😢
Canada10 Aysun_Umay3705 yıkanmamış fakat güzel temizlenmis bir koyun yünü bükün temiz bir beze arasına koyup atlet içine yerleştirin tenine temas etsin yani bir kere bile oksurmedigine şahit olacaksınız mutlaka deneyin 💫 🍀
Bgmgnr Annelojist prospan şurup sabah akşam 1 er kaşık tamamen doğal içeriği bitkisel zaten ayva falan kokuyor sizde tadıp bakabilirsiniz mucizevi şekilde 2 günde öksürüğü kesiyor
canankagan Annelojist antibiyotik vermeseniz keşke sarımsak vermeyi deneyin faydasını kesin görürsünüz eğer emziriyorsanız sizde her gün bir diş sarımsak yiyip bebeği emzirme kampına alın emin olun daha iyi sonuç alacaksınız
havvaace Annelojist günlük sakızı yakıyorum dumanını pamuğa tutup göğsüne koyuyorum kesiyor hemen şükür bugüne kadar böyle kestim hep
Mavili-mavilimorcicek Annelojist 2 ay 20 günlük bebeğim var balgamı var öksürük yapıyor emzirmekten baska birşey yapamıyorum acaba ne yapabilirim?
Taze_annecik Annelojist Eğer emziriyorsaniz siz sarımsak yiyin hatta sarımsak bal limon yapıp yiyin sizden bebeğinizi de geçer. Bebeginizede sarımsaklı yoğurt yedirin 2 güne geçer.
Aleyna_12-15 Annelojist en iyi cozum serum canim 10 ml serumu her iki burun degiligine sık akanlari pecete ile sil sonra yuz asagi cevir sirtindan gaz cikartir gibi vur ardindan burun aspiratoru ile temizle 3 aylik bebegim 4 gundur yapiyoruz burnumda azindan cikan balgami bir gorsen
GamzeDurmus Aleyna_12-15 normal fizyolojik serum mu sıktınız 5 ml bir deliğe 5 ml diğer deliğe olacak şekilde? Benimde bebeğim 3 aylık burnu tıkalı öksürüğü var elimde fizyolojik serum var yaparım eğer oysa
mucizemoglummmm Annelojist Rabbim şifa versin benim oğlum da 10 aylık iki gündür öksürük var. Ihlamur, sarımsak işe yaramadı 🤦♀️
Damlay Smrhls Solüsyon damla minik bir şişe ama soğuk algınlığında o kadar faydalı ki. Araştırın derim 🙏🏻
Ysmndmrl Annelojist öksürük olunca hava makinası öneriyor bizim doktorumuz benim kızımda şu an mevsimsel alerjiden dolayı tıkandı geniz akıntısı hafifsen başladık öksürecek çevirmeden hava veriyorum. Birde serum fizyoloji ile 5-6 defa temizleyin burnunu sonrasındada içindeki yumuşayan mukozayı alın daha çabuk rahatlar çok geçmiş olsun
Merve1967 Halis zeytinyağıyla sarımsağı kesip ayağının altına sürdüm. İlk geceden etki etti. 3 gece tekrarladım sonra da düzeldi. Sarımsağı güzelce ezip yağla karıştırıp sürün. Çorabını giydirin. Biraz koku oluyor ama yeterki onlar düzelsin
GSevilay65 Annelojist az bal az karabiber az limon suyu ve ılık su karistir ver ben verdim öksürüğü azaldı Bide bı bez utule ılık şekilde bal sür karabiber dok göğsüne köy öyle uyut Annem yaptı bunları öksürügu azaldı Hirilti da vardı ara ara öksürüğü var Antibiyotik kullandık ise yaramadi doktora goturcem bu yüzden aşı olamadi
papatya_1125 Annelojist ben sırtına bez ısıtıp koydum saatte bir kere 2 saatte bir kere şeklinde bir gogse bir sırta.nane ben de verdim kustu.ama havlu veya pamuklu bez iyi.birde soğan verdim yedi burnu aktı daha da rahatladı. Prostat şurup demiş arkadaş.aslinda bitkisel şurup ama içinde" hederia helix folium" yan sarmaşık bitkisi var ve 2 yaşından önce kullanımını tavsiye etmeyen doktorlar da var