Berram Çoklu besin alerjisi bizimkine göre daha zor galiba Allah yardımcın olsun bizimde aynı kilo alımı çok zor almıyor yani. Neler neler denedim gram gram aldirabildim sadece yani doktorumuz sağlık ocağındaki ebemiz alerjisi olan çocuk zor kilo alır dedi. Ben çok uğraştım ama kendi haline bırakmak lazım sanırım. Çok düşünme canım çok sıkıntı etme bunu kendine. Şuan alerjisi geçti yavaş yavaş kilo aldığını farkediyorum alıyor yani. Düzeliyor gibi şuanda herşey zaten ebemizde öyle demişti. Alerjisi geçsin bianda almaya başlar dedi. Kilosu için çok üzülme lütfen deneyen birisi olarak söylüyorum 1 yaşına kadar sabret büyük ihtimal geçiyor 1 yaşında. Karnını doyur. Duyduğundan emin ol. Bide doktorun illaki kilosu için raporlu mama demiştir. Demediysede sen de o mamayı düzenli kullanınca cidden alıyor biz ilk 1 aya yakın kullandığımızda hiç almayan çocuk o mamayla kiloyu aldı ama ben daha sonra vermemiştim. O mamanın adı nutricina
Bide şimdi kullanıyorum muzlu bir mama muzlu sütlü yani 2 gün oldu biberon felan almadı benim kızım şırıngayla veriyorum şuanda. Her ne olursa olsun vericem
Bizim cocuklarimiz alerjik bebek olduğu için mama takviyesi alması şart yoksa alamazlar kilo. Benim doktorum söyledi bunu