KadersizMelek Sedaliz kız bende aynıyım şuan uyuyor ama mecbur kalktım oğlumu okula gönderiyorum artık bayılıyorum uykusuzluktan önceden böyle değildi bu yavru şimdi 10,5 aylık son iki aydır deli gibi geziyorum evde🥲
2koalaAnnesi68 Sedaliz Benim oğlum da nezle olmus hava geçişinden bana uyku yok 2 gündür havalar bir sıcak bir soğuk ondan.
phedra Sedaliz normalde uykunuz nasıl hafif mi ağır mı? Benim uykum çok hafiftir o yüzden bebeğimi bir süre kucağımda uyuttum en ufak sese de uyandım çok şükür düşürme falan da yaşamadım. Yattığınız yeri yastıklarla falan güvenceye alıp kucağınızda uyutmayı deneyin isterseniz bebek en azından daha uzun uyuyor.
Sedaliz KadersizMelek benimki de şuan uyuyo gibi ama ben de beraber uyusam mi fırsat varken bilemedim, çünkü uyuyo gibi oluyo beş dakka sonra uyanıyor daha sersem gibi oluyorum, benimki daha küçük 46 günlük
ruveydaensar Sedaliz 3 aylık. Emmek için uyandı. Ne olduysa açıldı birden kabak çiçeği gibi. Gülümsemeye falan başladı bana bakıp karanlıkta 🙄ben tabi
Sedaliz Tugcebyrk ben imki de öyleydi sabah 6 gibi eşimi uyandırdım sallayalım uyumuyor diye ,sonra yine ağladı etti ,eşim ise gitti ,uyudu gibi şuan ben de yatsam mi diye düşünüyorum ama hevesim kursağımda kalır diye yatmiyorum 🥲
tavsanuykusu Tugcebyrk allah yardımcın olsun sinirlerin tel gibi gerilmiştir şimdi. Benimkide 6:30 da kalktı bende ona kızıyordum şükrediyim😁
ruveydaensar Edsarr anlamadığım bu yaşta bizim dayanamadığımız uykuya bu cimcimeler nasıl dayanıyor 🤷 uyusa hemen kapatacam gözümü ama yok böyle şaşkın etrafı izliyor hala 😳
patiseverr_ tavsanuykusu aynı satte kalktık tam 1 saat aygımda salladım uyur gıbı oldu yatağa koydum sıgara ıcmeye gıttım bı geldım beyfendı besıge çıkmış bakıyor 🥴
tavsanuykusu patiseverr_ sallamak diyince gözlerimden ateş çıkıyor artık nefret ettim sallamaktan belim ayaklarım her yerim ağrıyor