yagizinannisi Anneler sleepy kullanıyorum ama geceleri çok su içtiği için sürekli taşırma yapıyor hanginden almalıyım hangisi daha iyi yıldım artık her gece üst değiştirmekten
Damla6117 yagizinannisi ikiside çok kaliteli bez durumun yeter dersen kesinlikle prima derim farkı anlarsın ama beze o kadar para veremem dersen molfix te çok kaliteli bir bez
Deletedmom_72 yagizinannisi Primanın gece bezi var geceleri onu takıyorum ben tasma sorunu ortadan kalktı
ElfBrnveAlmila Prima iki kızımda da pişik yaptı, molfix kullanıyorum. Çok memnunum. 3yıl kullandım hiç sızdırmadı. Şimdi de devam ediyorum. Ama tabi her bebeğin cildi farklıdır. Deneyin, pişik sorunu olmazsa devam edersiniz
yagizinannisi ElfBrnveAlmila molfix bi tık daha hesaplı tabi ama hangisi daha kalın iş görür bilmiyorum çok çiş yapıyor dönerekte yatıyor her sabah ıslak üstü başı
yagizinannisi Damla6117 valla artık parayı da geçtim hergün ıslak uyanmasındansa geceden geceye takarım zaten gündüz sıkıntı olmuyor
ElfBrnveAlmila yagizinannisi ben denizde havuz bezi bitince molfix normal bezi takmıştım. Bez nerdeyse kiloyla su çekti. Bebek hiç rahatsız olmadı. Prima parfümlü gibi geliyor bana, çok güzel kokuyor. İkisinden de alıp denemekte fayda var.
Damla6117 yagizinannisi o zaman prima al derim canım premium ve aktif bebek kullanıyorum birini gündüz birini gece ikiside çok güzel
livanurvealpinannesi61 yagizinannisi premium care aşırı sızdırıyor aşırı kimyasal kokuyor. İçinde çok fazla kimyasal var.
Damla6117 yagizinannisi 5 no al o zaman ikiside çok güzel fiyat farkı biraz var aralarında parası mühim değil derken premium olanı al derim ama tabi aktif bebekte güzel
Deletedmom_72 yagizinannisi Canım bunu kullandım bi dönem. Bu beze geçtim şimdi geceleri bir numara büyük takıyorum tasma olmadı şükür
livanurvealpinannesi61 yagizinannisi evy baby. Benim kızım 1.2 litreye yakın su içerdi hiç sızdırma yapmazdı. Molfix de sızdırma yapmıyor. Evy baby yada molfix öneririm.
Sontvbukucu yagizinannisi her ikisini de aliyorum uygun hangisi denk gelirse. Ikisi de aynı kalitede. Hem premium care ve aktif bebe hem de pure and soft ve normal molfix. Hepsini aliyorum fiyatına göre. Çiş tasirmiyor
Bebesiannesi yagizinannisi Prima kullanıyorum çok memnunum bebeğim 10 güne bir kaka yapıyor bir tek onda hafif bir sızdırma oluyor oda bez dolduğu için onun dışında asla sızdırmadı saatlerce değiştirmesem kalır akşam uyumadan değişiyorum sabaha kadar gidiyor