Duygu5234 Yeloo Chıcco Polly magıc kullanıyorum cok memnunum. İKEA’nın ürününüde kullandım ama tavsıye etmıyorum temızlıgı kolay evet ama güvenli değil mınderıyle de kullansanız rahat bi sandalye degil memnun olanlara cok şaşırdım ben bi sure kullanıp çöpe attım
kubramomm- Yeloo al böyle birsey pratik heryere tası mutfak salon utu yaaprken yanına koy yeterlı cocuk içinde zaman gecirmicek okadar bende alıcaktım pahalı düzgün birsey gerek duymadım yer kaplıyor ve israf geldi bana gereksiz. Bu attıgımı alsan kâfi. https://www.trendyol.com/dolu/pratik-mama-sandalyesi-7150-p-7483898?boutiqueId=61&merchantId=486329&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:gm_z:oyuncak_t:pla_performance_max_test&gclid=EAIaIQobChMI2N_klev4-gIVMQMGAB3NbADSEAQYAyABEgKAmfD_BwE
Ladylittlemouse Elifurz içine minder koydunuz mu ayrıca ben de ikea aldım da içi konusunda kararsızım
Yeloo Alparslan25 bu ürünü alacağım sanırım teşekkür edeim🥰 peki sizce temiz ikinci el alınırmı güvenlik açısından sıfır fiyatları baya yükselmiş
Esilasel Yeloo ikea antilop tek geçerim kızım 15 aylık ek gıdaya geçtiğimizden beri devamlı kullanıyoruz
Hollymolly Yeloo ben de joie mimzy var. Ablam verdi ama kullanmıyorum cünkü cok büyük ordan oraya taşıyamıyorum. Temizlemesi zor. En güzeli ikea antilop Ya. Eğer elimde bu olmasaydı kesinlikle antilop alırdım.
Kplnnn Kraft tapas. Çok memnunum güvenlik kemerleri çok sağlam ayrıca koltugu deri olduğu için genelde silip geçiyorum çok kirlense bile. Bide geniş baya uzun süre kullanılır 9.5 aylık oğlum arkadına minder koyuyorum
Cnm12 Yeloo chicco polly almıştı annemler hediye olarak ama biz 1ay zor kullandık aşırı kaba ağır bir yerden bir yere taşımak zor çocuk içinde hiç rahat değil. Sonra yoykonun 300tl ye bir sandalyesini aldım aşırı seviyor
Minaberil peg perego siesta kullanıyorum çok memnunum bebeğimi çok küçükken bile koyabiliyordum tekerlekli olması bi artı durmayınca geziyoruz falan evde 😂
Sultanbulut Yeloo bizde ek gidaya yeni gectik prego mio aldim nette ve magazalarda fiyati daha yuksekti e bebekte daha uygun ordan aldim 6 kademeli on tepsisi 3 kademeli one arkaya gidiyo ve cikabiliyo ustte ekstra tepsisi var cikip yikanabiliyo ve icide rahat daha genis digerlerine gore memnunuz yaklasik 1 aydir kullaniyoruz bi sorun yasamadik
Gizemm92 Yeloo Joie marka mama sandalyesini kullanıyoruz zamanında 1.300 TL’ye almıştık şimdi sanırım 2.000e yakın fakat sonuna kadar hak eden bir ürün. 6 farklı alanda kullanım özelliğine sahip ömürlük denecek cinsten çocukluğu boyunca kullanılabilecek bir ürün. Ben iyi ki Ikea tarzı bir mama sandalyesi almamışım diyorum herşeyi geçtim çocuk bir süre sonra hoplayıp zıplıyor sandalyede normal bir mama sandalyesinin devrilme ihtimali varken bu markadaki sandalyenin sağlamlığımdan dolayı böyle bir risk yok.
Gizemm92 Yeloo Joie marka mama sandalyesini kullanıyoruz zamanında 1.300 TL’ye almıştık şimdi sanırım 2.000e yakın fakat sonuna kadar hak eden bir ürün. 6 farklı alanda kullanım özelliğine sahip ömürlük denecek cinsten çocukluğu boyunca kullanılabilecek bir ürün. Ben iyi ki Ikea tarzı bir mama sandalyesi almamışım diyorum herşeyi geçtim çocuk bir süre sonra hoplayıp zıplıyor sandalyede normal bir mama sandalyesinin devrilme ihtimali varken bu markadaki sandalyenin sağlamlığımdan dolayı böyle bir risk yok.
kskfrd Valla canim hic gidip joie falan alma o kadar para verme 300 400 e guzel mama sandalyeleri var al bi tane zaten 1 yastan sonra düzgün girmiyor ona. Benden sana tavsiye
papatyahanim0905 Canım en iyisi “İkea Antilop” masa sandalyesi. Ek gıdaya başlayınca rahat ediceksin. Çünkü bebeğin dökecek yerken yemeği. Suyun altına direk tutuyorum yıkıyorum çok pratik ve kullanışlı. Eğer istersen mama sandalyesine kılıfta alabilirsin. Tercih senin 👍🏼
SetenayCo Yeloo Chicco polly 2 start, yemek masasında sabit duruyor Bir de ikea antilop aldım oda oda gezdiriyorıium, mutfakta veya başka bir odada iş yaparken yanımda götürüyorum. İkisinden de memnunuz 🥰
Ceozip Yeloo ikea antilop. Tepe tepe kullandık valla hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bir de ek gıda döneminde masa sandalyesi vs çok fazla kirleniyor silinmesi temizlemesi çok kolay . İçine minder alırsınız makineye atın hop rahat rahat kullanın. Önündeki tepsisi çıkıyor ister sandalye gibi masaya yanaştırıp oturtabilirsiniz çok rahat edersiniz. Öyle devrilir falan diye düşünmeyin sakın gayet sağlam sallanmıyor bile . Kızım 1 saniye bile yerinde durmayan bir bebekti hiçbir sıkıntı yaşamadık