Yeloo Merhaba güzel anneler bebeğimin ek gıdasına az bir zaman kaldı mama sandalyesi arayışındayım uzun süre kullanılacağı için kaliteli ve ortapedik bir ürün istiyorum birçok çeşit var kullananların yorumları benim için çok önemli hangi marka önerirsiniz almadan önce hangi kilit noktalara dikkat etmeliyim
Tugcebudak20 Yeloo ben joie kullanıyorum çok çok memnunum parasını sonuna kadar hakeden bir ürün diyeti yükselmiş sanırım ben aldığımda 1300 tl idi
Lulemom Yeloo bende baby plus mama mia var. Sana tavsiyem çok büyük kılıflı vs. Bi mama sandalyesi alma. Çünkü temizlenmiyor. Sürekli kılıfını çıkarıp yıkayamıyorsun. Bi yerden sonra illallah geliyo. Ek yerlerne yiyecek doluyo temizlenmiyor. İkea antilop al tertemiz. Yıkarsın çok teferruatı da yok. Hemde ucuz. E bebekte de bi kaç modal var antilop gibi ama bacakları ekli olan alma çünkü yıkadıkça içine su doluyo ve paslanıyo. Antilop düz su dolma sorunu da yok. Direk ondan al bence
Esra_Deva Yeloo biz formula 4baby mama sandalyesi kullanıyoruz. Civilden almıştık. Kızım şu an 15 aylık biz alalı bir yıl olmuştur. Zam gelecek fiye rken almıştık 750tl idi. Gayet memnunuz.
Teachrr Yeloo ikea antilop kesinlikle . İlk bakılması gereken güvenli ve temizliğinin kolay olması bence . Çok ayrıntısı olan bişey almayın temizliği çok zor olur
Ladylittlemouse Elifurz içine minder koydunuz mu ayrıca ben de ikea aldım da içi konusunda kararsızım
Ysgl26 Kraft snack mama sandalyesini aldık biz..henüz kullanamadık ama en sağlam ve kullanımo kolay olan oymuş araştrmalarımıza ve mağaza elemanlarının dediğine göre
HappyKids Ek Gıda gereçleri ve mama sandalyeleri için linki ziyaret edebilirsiniz. https://ty.gl/faeavr4hln Kısa linki açamayanlar BURAYA TIKLASIN
Cecealmi Ikea antilop kullanıyorum tek geçerim. Temizliği kolay pratik bebeğim çok rahat ediyor. Bence alırken dikkat edeceğiniz diğer bir özellik de sizin masanızla aynı boyda olup olmaması yani sofraya oturduğumuzda bebeğim mama sandalyesindeyken masayı ve bizim nasıl yemek yediğimizi görüyor sanki bizimle aynı masada sandalyede oturuyor gibi oluyor. Gelişimi ve yemeye teşvik için bence çok önemli oldukça faydasını gördüm.
Simaykck Pierre cardin cookie veya kanz bistro tavsiye ederim kaliteli ikiside Pierre cardin daha sonrasında sandalye masa olarak ayrılıp ders çalışma masasına dönüşüyor
Ysmn11-11 Yeloo civilden baby care aldim cok memnunum 3 kademeli mamayı yiyince uyuya kaldığı da oluyor tavsiye ederim
Zeypie Yeloo kiwi koala kullanıyorum, çok memnunum. Temizlemesi kolay , güvenliği güzel - ki benim için en önemlisiydi. Bebeğim otururken rahat. Boyu ayarlanabiliyor , ayrıyeteb de bebeğin dik ya da yaslanma pozisyonunda durmasını sağlayabiliyor sandalye
ZTS Yeloo ikeadan antilop mama sandalyesi aldım bende çok memnunum tavsiye ederim bi yere rahatlık ile götürebilirsiniz
Denizcannn Chicco kullanıyoruz çok memnunum minderi kolay çıkıyor temizleniyor..sadece kaymaz ayaklı bu nedenle zor hareket ediyor ama genişliği vb baya iyi