tazeanneeeee Alparslan25 biz de yeni geçtik ek gıdaya bebem minyon bir bebe ve aynı mama sandalyesini kullanıyoruz 15 gün oldu o kadar rahat ki yayılarak yatıyor kalkmak istemiyor ve bence kesinlikle konforu yeme kalitesini de etkiliyor biz de çok memnunuz, kolay temizleniyor ve her yere tek elimle kızım kucağımdayken taşıyabiliyorum her gördüğümde yeniden aşık oluyorum😅
Alparslan25 tazeanneeeee biz ilk adımları ona tutunarak yaptık 😀 gerçekten kalitesi tartışılmaz . Parasını sonuna kadar hakeden bir ürün .
Mrymvlkkbr Yeloo hem joie hemde ikea nın mama sandalyesini kullanmış biri olarak ikeanınkini öneririm. Hem uygun hem pratik
adenly Yeloo ikea antilop. Hem sağlam hem temizlemesi kolay hem hafif istediğiniz yere taşıyabilirsiniz fiyatıda gayet uygun 🌸
Familyboy Yeloo bende baby plusun mama sandalyesi var sonradan masa sandalye oluyor 2 yıl önce 150 TL’ye almıştım trendyoldan ama şimdi fiyatı 400-500 civarı olmuş sana tavsiyem alacaksan benim aldığım tarz al çok para verip normal tarzları alma şöyle düşün birgün illa boşa çıkacak birşey en azından her açıdan kullanışlı birşey almak lazım ki ilerde evde kalabalık yapmasın sonradan masa sandalye olan türde alırsan epey bir kullanırsınız
Tugce59 Yeloo Ikea antilop. İlk aylarda ayak desteği ve minder de almıştım. Amma büyüdükçe gerek kalmadı. Minderi falan kaldırdım. Çok rahat temizleniyor, kullanışlı.
Umutcagla Yeloo biz ebebekten prego mio aldık canım memnunum. Kademeli sırt bölgesi ve kademeli yüksekliği. Ön tepsini 2 tane var kolaylıkla çıkarılıp yıkanıyor İki kat kumaşı var üstteki çok kolay çıkıyor ve o üstteki sayesinde altındaki kumaş kirlenmiyor tek dezavantajı tekerlekli olmaması
Sontvbukucu Yeloo joie mimzy lx modelini kullaniyorum. Malzeme kalitesi çok iyi ve bebegim içinden çıkamıyor. Normal 150 200 tl ye olanlardan da aldik kv evi için onda ayaga kalkıp düşme tehlikesi yasiyor. Bu yuzde buyuk ve ağır bir model tercih ettim pişman değilim.
mervemama Alparslan25 aynısını bu yıl 2200 TLye almış olmam :( Neyse ki hamileyken almıştım şimdi daha da pahalıdır belki
angelicaa Atatemel merhaba ne zamandır kullanıyorsunuz? Almayı düşündüğümüz mama sandalyesi bu fakat diğer yorumlardaki temizlik konuları biraz düşündürdü. Ve mama sandalyesi haricinde oturması için vs kullanıyor musunuz? Bebeğiniz rahat mı içerisinde? Çok soru oldu ama😌
Deletedmom_112 İkea Antilop al derim temizlemesi kolay, hafif ve sağlam bir sandalye, icinede rahat bir minder alırsın
_canan3545 Yeloo kesinlikle hantal ağır ve çocuğun masaya yaklaşmasını zorlayan uzakta kalan hiç bir Mama sandalyesini önermiyorum emniyet kilidi olan ekonomik sandalyeler aşırı iyi ikisinden de aldım hem portatif hemde çocuk daha rahat ediyor yani demem o ki çok pahalıya kaçmadan rahat etsin istiyorsanız ikea antilop Mama sandalyesini öneririm diğer ağır ve şaşalı şeyler hem sizin için hem bebek için gerçekten aşırı yorucu