Dnzdmr Bugün bebeğim için gaz damlası aşdım 23 günlük . Sab simplex kullanan varmı? Faydası oldumu ne şekilde kullandınız?
ellosh Dnzdmr bir ayliktan itibaren gunde 4 kez 10 damla verdik bize mucize gibi geldi daha emerken gazini cikariyordu biogaia ile birlikte kullaniyorduk bebekten bebege etkisi farkli olabiliyormus umarim sizi de rahatlatir
livanurvealpinannesi61 Dnzdmr günde 3 kez 15 damla verin. Emzirmeden önce. Yanında biogaia ile beraber kullanınca etkisi oluyor..
Adenbebi ellosh bize içeçegine 10 damla dediler direk ağız yoluyla mı yoksa içtiği birşeye mi koyuyorsunuz
BebekC 40 günlükten 3 aylığa kadar kullandım ve çok faydasını gördüm. Günde 3 kez 15er damla demişti doktor.
Dnzdmr livanurvealpinannesi61 gece yatmadan vermek mantıklımı gaz çıkarırken uyanıyor hep çünkü. Gün içinde verim
ellosh Adenbebi cogunlukla agzini acip damlatiyoruz ama arada sagdigim sute veya mamasina ekleyerek biberonla verdigim de oldu etkisinde bir fark olmadi
Aliasaf44 Dnzdmr on numara beş yıldız bizim işimizi gördü ondan önce bir çok gaz damlası denedik iyi gelmedi kolik oğluma tek iyi gelen gaz damlasıydı
DunyamMavi Dnzdmr biogaia ile kullandık yarısını düzeldi yarısı duruyor. Vanda yaşayan lazım olan varsa verebilirim.
Laydaren Dnzdmr Oğlum için kullandım. Faydasını da gördüm. 6 saatte 1 veriyorduk ama damla sayısını şimdi hiç hatırlamıyorum. O zaman doktorumuz söylemişti sayıyı.
esraguerrbuez Dnzdmr bu ilacı bende kullandım bebeğim daha yeni doğduğunda ama araştırdım içinde alkol varmış sonra bıraktım doktorunuza danışın bence
livanurvealpinannesi61 esraguerrbuez emin misiniz ben kullandım içeriğinde alkol yazmıyor size bu bilgiyi kim verdi acaba alkol olsa doktor ve eczacı söylerdi mutlaka.
esraguerrbuez livanurvealpinannesi61 evet içeriğinde alkol varmış eşim araştırıp söyledi bende kullanmayı bıraktım zaten 3 aylık olduk gaz sorunumuz bitti sancısı olursa fitil kullanıyoruz