Portakalkabuguu Pnar_2886 sorun yok canım gram böyle de oluyor normal çeyrek tarzında da çeşit çeşit var artık hatta bunun dikdörtgen şekli bile var uzun olarak, değer aynı bi kaybın olmaz bunlar genelde hediyelik takılıyo ya ondan ambalajlı sanırım
Berenpinar Pnar_2886 bankada altın hesabın olduğunu farzet.. İhtiyacın oldu çekmek için gram istediğinde direk bu şekilde alıyorsun. Problem yok anlayacağın.
Pnar_2886 Tomvejery kuyumcudan aldim cnm da gram altin isteyince bundan verdi bana bi farkli geldi ondan sordum
leylasnsy Tomvejery trendyoldan 13 adet çeyrek altın aldım. Faturası ile beraber geldi yeni tarihli geldi bide 🤗
Tomvejery Pnar_2886 yok doğru cnm gramlar farklı oluyo kimi böyle kimi 1 gram yazıyo kimi ceyrek gibi duruyo sorun yok için rahat etsin istersen Baska kuyumcuya sor
prenses_we_prens_annesii Deletedmom_36 şu an 24 ayar ne kadar canım elimde bi tane war da merak ettim
Pnar_2886 Annevebebek34 yk cnm diger aldigim 22 ayar gramlarda böyle birsey görmedim de ama aldigim kuyumcu güvenilir de takinti yaptım galiba
Denizanasi92 Pnar_2886 sorun yok bende de çok vardı bunlardan minik diye heralde.ç böyle yapıyorlar sorun olmuyor
alinaannee Pnar_2886 canım internetten alma lütfen 🙏 kuyumcudan alınan altın bile sahte çıkabiliyorken nete güvenme bildiğin bir kuyumcudan al daha iyi bir de gram altın 990 dı en son
Duyulurum Pnar_2886 bunun neyi farklı geldi ki yıllardır olan bir şey bu. 5′lisi 10′lusu da var. Hatta yarımı var 0,5 gram :))