Mrvunluu Aldıktan sonra sormak aklıma geldi bambi yatağı olanlar memnun musunuz ve hangi yatağı var sizde Bambinin ben Bambi Borjen aldım bugün Salı günü gelicek inşallah iyi çıkar çünkü şuanki yatağım benı çok yoruyor.
bloggeranne Mrvunluu benim bambi yatağım var ama hangisi bilmiyorum 2 sene oluyor memnunum ben ama eşim beğenmiyor fazla bana göre iyi bel ağrım çok olmuyor diğer yataklara göre
Annefasulyesi Mrvunluu magnasand therapy kullanıyorum çok memnunum. İnşallah sizde memnun kalırsınız 🙏🏻
Mrvunluu GokSuM Bambim var benim 😂😂 pedlidir o yüzden yüksektir benimki de pedli bakalım nasıl olucak
Mrvunluu bloggeranne Benim şuanki sert yoruluyorum uyurken orta sert aldım ama işte herkesin rahatı farklı
zeyneptontisi bloggeranne benim de o ve hiç memnun kalmadık, keşke bambiden almasaydık diyip duruyorum, üretimini de durdurmuşlar, üstünde ne alez duruyo ne çarşaf bi yanı da hemen çöktü iğrenç bi yatak ya nerden aldık
bloggeranne Mrvunluu çokta sert değil bana göre valla diğer yataklardan daha iyi gerçi ben seçmedim biz ortapedik yatak istedik adam bize bambi göndermişti iyi diye bizde değiştirmedik
bloggeranne Mrvunluu doğru banada iyi geldi ama eşim memnun değil belki ilerleyen zamanlarda yeni alırım 🙄
Elizgenc58 Annefasulyesi kumlu olan sanırım ben memnun kalamadım 3 yıl oldu yattığımdan bişey anlamıyorum
bloggeranne zeyneptontisi ben 2 senedir kullanıyorum Alez doğru kayıyor biraz lastikleri ama bende çökme falan olmadı sapa sağlam duruyor maşallah
sakinolpelincim Mrvunluu ben de 5 yıldır kullanıyorum visko çok rahat tek sorun içine gömülüp kalıyorsun. Eşim bu durumdan memnun değil ama çok iyi dinlendiriyor. Benim babam meşhur bir yatak markasının müdürü. Onun ürün verdiği bayiler tavsiye etmişti o zamanlar reklamı bile yoktu Bambi çok satıyor çok da kaliteli demişlerdi babamın markadan almadım bu yatağı 1000 TL ye almıştım. Çok çok meşhur birkaç marka eski yatakları alıp yaylarını süngerlerini kullanarak yeni yatak yapıyor yani eskiyi süsleyip kılıflayip sünger ekleyerek size satıyor. Eskiyi yatağı getirin muhabbeti oradan geliyor.