UmutReyhan 26 kilo aldım 15 i gitti 3 ay 20 günlük bebeğim zaten Doğumdan çıktığımda 10 kilo gitmişti. Bu 5 kiloda bu süreçte gitti ama kalan 11 kilo nasıl gider bilmiyorum. Birde hamilelik istemenin psikolojisi ile önden 5 kilo almıştım 🙄 yani toplam 16 kilo daha vermem lazım uf havuz problemi gibi oldu. 16 kilo verirsem gardolabımdaki kıyafetler anca olur. Yoksa bütün gardolabımı vermem yerine yenisi koymam lazım 😂
birkucukatahan deletedmom111 normal dogum yaptim ben hic bir sekilde korse kullanmadim yada diyet yapmadim 2 haftada gitti kilolarim 69 la dogum yaptim suan 1 ay 10 gunluguz ve 56 kiloyum kendiliginden gitti 😄
Anacsevgidolumelek deletedmom111 aksine emzirirken süt olsun diye diye daha cok aliyor gibi hissediyorum tartiliyorum ayni ama psikolojik olarak daha da kilo almis gibiyim 😬
Pnr-talha Benimde bi 6 kilo kaldi gitmiyor hatta bu ara okadar cok yiyorumki 2 kilo almisim bi dur demezsem olmiycak vermeyi birak almasam bile iyi suanda :( cok da emziriyorum ama cok acikiyorum arlarda cok atisdiriyorum su da cok iciyorm ama yemezsem süt olmazmis gibi geliyor 😅
NigarNesimi nazo58 darısı başıma 63le hamile kaldım şimdi 68de kalmışım gitmiyor arkadaş gitmiyor 😩😩😩😩
Turkann 65 ile hamile kaldım 95 ile Doğuma girdim 79 kiloyum😩tam tam 30 kilo evet otuz kilo aldım OTUZ🙄sıkı diyetteyim bakalım ne kadar sürede gidecek kilolar