Askkdkd merhaba , sizinki de malesef çok yüksek 😬 bu zamana kadar ne yaptılar acaba usg vs birde alt ast dışında diğer değerler nasıl ggt bilirubinler vs ? Bizim 1600 leri görünce usg bakıldı hemen karaciğer de büyüme vs birşey var mı diye çok şükür usg de herşey normal görünüyordu Bebeğimin görünüşte de birseyi yok kusma halsizlik ateş gibi şeyleri ama değeri nerdeyse normalin 30 katı olduğu için hastaneye yatışımız yapıldı 5 gün hastane de kaldık 3 gün boyunca damaryolundan 24 saatlik bir ilaç verdiler değerleri düşsün diye 300 ü görünce taburcu olduk , benim oğlumun grip falan olunca çok yükseliyor değerleri aradan biraz zaman geçince grip oldu kan verme zamanı da gelmişti kan verdik 490 çıkmıştı bu defa da değeri her gün kan verdik 170 lere düşmüştü 3 günde değeri 2 hafta sonra tekrar verince de normal geldi değerleri , uzun uzun anlattım ama bizim sürecimiz böyle oldu bebeğim içinde benim için de çok yorucu bi dönemdi malesef insan düşünmekten kafayı yiyor o yüzden uzun uzun anlattım , bu dönem de anne sütü alıyorsa siz ilaç, bitki çayı, hazır paketli gıdalar gibi tükettiğimiz şeylere çok dikkat edin sütten geçme şeyini göz önünde bulundurarak ve enginar yiyebilirsiniz hastane de yatarken yattığınız kattan sorumlu profesör iyi geldiğini söylemişti bize ben ek gıda aldığımız için direkt bebeğime yedirdim ve bebeginize de özellikle ağrı kesici-ates düşürücü grubu olan parasetamol içeren ilaçları mümkün oldukça zorunda kalmadıkça kullanmayın inanın hepsi tetikliyor bu değerleri bildiklerim bunlar inşallah bir an önce normale döner küçük kuzunuzun değerleri ❤