Rozerinn Svcnvebebegi Canım anneliğin her dönemi böyle olabilir çok normal daha küçük olduğu için ve 9 ay karnında olduğu için sürekli sana yapışık olmak istiyo kopmak istemiyo huzurla kaldığı anne kucağını istiyo ve daha 10 günlük bir bebiş hemen açıkır benim kızım şuan 5 aylık hala öyle sürekli bana dokunmak istiyo sürekli emmek istiyo senin bebişte benim bebiş gibi temas bağımlısı olabilir😍🥰
Litfenama Svcnvebebegi mamadan sonra istiyorsa, ihtiyacı siz olabilirsiniz. Ben sağarak süt veriyorum. Net doyduğunu bildiğim için, bu tip bir durumla hiç karşılaşmadım. Emzirmeden sonra sağım deneyin isterseniz. Mamadan önce çıkan sütü vermiş olursunuz hem.
Merikkoo @Svcnvebebegi 10 gunluk bebeklerin hepsi ayni oluyor, hep emmek isteyecek gazi olsa acıksa uykusa gelse butun davranışları emmek icin
kizannesi06 Svcnvebebegi canm meme onun için şuanda herşey güven mutluluk huzur bulduğu tek yer benimkide öyleydi şimdi büyüdü zar zor emiyo bu günleri ararsın bırak herseyi ve onu emzir bugünlerin tadını çıkar emsin duygu almak istiyo senin kolunda huzur var çünkü bunu yaşamak istiyo bebegide kendinide mahrum etme benimkide öyleydi eminim bicok bebekte öyle çok hızlı büyüyorlar İnanki ☺️
Meacser Svcnvebebegi geçiyor bu süreçler emin olun aç kalmasından sa emsin ben ne yaptıysam emziremedm kilosu geride kaldı aç kaldı çocuğum şükür ki emiyor. 21 aylık şuan öyle bi geçti ki o günler üzülmeyin emzirin devamlı sütünüz artsın ağladıkça verin küçük bebek aç olduğu için ağlarmış doktorlar 2 saate bi ver dediler çocuk ağlaya ağlaya işi bitti 2 saati doldurmak için kuzenimde çocuk dpktoru açlıktan ağlar küçük bebek ağladıkça emzir dedi emzirincw çocuğum uyudu hiç iki saat beklemedim ağladığında uyanmadığı zamanda 2 saati geçirmiyordum