begonvilhg Kızlar aşıdan kac saat sonra ateş çıkıyor asagi yukarı? Bir de uyku yapıyor mu? Bexsero vurulduk bugün.
expelliarmus begonvilhg ben de 2 gün önce vurdurdum ateş falan olmadı çok şükür hiçbir yan etki yapmadı
begonvilhg Kuzeymommms aaa belki de yapmaz o zaman. Doktorumuz genelde ateş yapar deyince saatlerdir tetikte bekliyorum 🙈
Kuzeymommms Kuzeymommms bize de karma aşıların etkisi %2 bexsero nun etkisi %30 demişti baya tetikte bekledim hiç ateş yapmadı belki ilk aşı diye yapmamıştır
Bebetom Ateşten ziyade ağrısı çok oluyormuş Bexsero da bunun için doktorumuz 6 saatte bir Calpol ver dedi ilk 48 saat cok önmliymiş. Atesi olmasa da ver ağrısını alsın dedi. Doktoruna yada hemşirene danışsaydın keşke bizim akşm üzeri biraz cıktı atesimiz Calpol vermeme rağmen.
begonvilhg Bebetom doktor da aslında yarım fitil at rahat eder dedi ama kontrol ediyorum şimdilik. Uyudu zaten, henuz ateş yok. 1-2 saate beslenmek için uyanır, olmazsa o zaman atarım artık. Kıyamadım çok güzel uyuyor 😂
doruk34 kaç aylıkken yapılıyor menenjit aşısı.sağlık ocagına sordum doktorunuzla görüşün ne zaman derse alıp getir yapalım dedi.bu ay başı doktora götürüp sorcam ama merak ettim kaç aylık sizinki
begonvilhg doruk34 6 aylık benim kızım. Doktor ilk dozumuzu yapalım bu ay dedi o şekilde yaptırdık. Bacaktan.
begonvilhg Kuzeymommms aaa o kadar miymiş yavruma kıyamam. Bizimki de ilk doz. Bakalım herhangi bir olumsuzluk olacak mi 🤷🏼♀️
begonvilhg expelliarmus Hadi inşallah bize de öyle olsun. Aksam vurulduk biz bir de. O yüzden bütün gece tetikte geçer bana 🙈
Heyoo92 begonvilhg Doktorumuz A tipi ateş yapmaz ama B tipi ateş yapabilir demişti. Bexsero da bildiğim kadarıyla B tipi aşı. Siz kontrol altında tutun her ihtimale karşı 😇
Beryak Heyoo92 fiyatları ne kadar aşının ben daha vurdurmadım kızım 3 aylık kaç doz yaptırsam kararsızım yaptırıp yaptırmamakla
begonvilhg Heyoo92 Tam 12 saat sonra 38.2 ölçtüm ateşini. O ana kadar yükselmemişti ☺️ Teşekkür ederim canım 🙏🏻