Ebruuuuuuu Ladybugs çok güzel nice güzel yaşları olsun inşallah 🙏🏻 bende bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum siz Adana da mı oturuyorsunuz?
Ladybugs Ebruuuuuuu teşekkürler hayır Adana’da değilim bu pasta şeker hamursuz ben şeker hamuru pahalı ve sağlıksız bir şey olduğu için tercih etmedim ama herkes şeker hamurlu sanmıştı fikir olabilir size
Yusuffislam Ebruuuuuuu Oo çok pahallı ben daha beğenmedim ama beğendiğiniz varsa eşimden fiyat alabilirim isterseniz tabi yakınsak
Pamuk_bebegim42 Ebruuuuuuu Kendim yaptım çok da uygun oldu araba modelli pasta yapımı yazın çok aşırı kolay ve güzel oluyor pandispanya hazır da yapılıyor ama ben kendim yaptım bi bakın o pastaya çok hoş fotoğraf atabilirsem atayim ben size hatta
Ebruuuuuuu Pamuk_bebegim42 çekirdek aile olsaydık bende yapacaktım bakacağım artık çok pahalı derlerse yarı fiyata kendim yaparım daha iyi bi kaç video izledim aklımda olanlarda var elimde yatkın böyle şeylere
Ebruuuuuuu Ladybugs evet bende şeker hamursuz istiyorum hem yenmiyor hemde sağlıksız hemde ekstra ücret çıkıyor
Kubra-34 Emnzr istanbuldayim canim bi arkadastan kiraladim instagramda sayfasida var masadaki hersey seffaf kutular ve 1 rakami
Yusuffislam Ebruuuuuuu https://resimyukle.io/d/4NLvMdkjwTauGOqA9jqaGqsVJI2meSLAogTaRV2K9KMcSaV1j7x2Aw9JyzUdpIEa
Yusuffislam Yusuffislam Resim açıldı mı bilmiyorum bende adanadayim 2 yıldan fazla oldu birinci yaşında bunu yaptırmıştık o zamandan 309 e yakındı şimdi dediğiniz gibi 700 rahat derler
Ebruuuuuuu Mizmizmyrtle bizim hepsi aynı ay içinde doğum günleri tanışma nişan düğün çocuk doğdu 😂😂😂😂 denk gelse olmaz bu kadar ekim ayı bizim için çok ayrı 😂😂😂
Sontvbukucu Ebruuuuuuu İstanbulda 800 e yaptirdik yok maalesef en düşük 800 biz 30 kisi için 15 20 kişilik yaptirdik fazla fazla yetti
Ebruuuuuuu Sontvbukucu ayyyy bayıldım çok güzellll nice güzel yaşları olsun inşallah 🙏🏻 bizde 25 kişi filanız 20 kişilik yaptıracağım burda da fiyatlar o civarda hep
Yusuffislam Ebruuuuuuu https://imgyukle.com/i/nwm5WM Buda ikinci yaş pastası birincisi yukarıda attım açıldı 15 günede 3 yaş olacak inşallah onun için karar veremedim daha
Sontvbukucu Ebruuuuuuu tesekkur ederim sizin de güzel sağlıklı mutlu yaşlarınız olsun 20 kişilik fazlasıyla yeter ama fiyatlar çok yüksek ilk dogumgunu diye yaptik bundan sonrakileri evde kendimiz yaparız ya da normal islak pasta aliriz