Ebruuuuuuu Tatlican evet canım ilk yaş günü diye diye anamızı ağlatıyoruz 😂😂 şimdiden 1.500 gitti 😂 bi pasta kaldı
Mervenur_top Bizde aldık bı kaç yerden fiyat ama heryer 1.000tl dedi en düşük 875tl dediler öyle arastryrz
Ebruuuuuuu Mervenur_top eğer Adana da oturuyorsanız Adana pastanesi var Hilton’sa nın orda orasıda 20 kişiliğe 600 civarı demişti modelleride çok güzel ordan beğendim bende en uygun orası şimdilik Adana daysanız bi bakın derim servis imkanıda var galiba
Ebruuuuuuu Kubra-34 ellerine sağlık canım iyi ki doğmuş nice güzel yaşları olsun inşallah 🙏🏻 biz biraz kalabalık olacağız yoksa çekirdek aile olsaydık bende kendim yapacaktım
Mizmizmyrtle Ebruuuuuuu teşekkür ederiz canım sizinde 🥰 ben Kırklareli’de oturuyorum burda yaptırmıştım
Mizmizmyrtle Ebruuuuuuu valla ilk yaşı diye kıydım paraya, bir daha yapar mıyım aklı erene kadar yapmam gerek yok çocuk bişey anlamıyor zaten horlandığıyla kalıyor aksine ama ilk yaşı önemli bence diğer yaşlarını sade bir pastayla aile arasında kutlayacağım 🤙🏻
Ebruuuuuuu Mizmizmyrtle vallaha aynı bende de öyle ilk diye bi dahaki seferlere öyle yapmam hem aynı gün evlilik dönümümüz hepsi aradan çıkar 😂😂😂😂