Gamze_Doruk Dedeciğinizin mekanı cennet olsun. 2018de dedemi lenfomadan, kan kanseri ,2019 da babaannemi kaybettim. Aynı hastalıktan. Babaannemi çok önceden farketmiştik. Son evrede dediler. Babaannemi en çok pozitif bir eş hayatta tuttu. Dedeciğim babaanneme çok güzel baktı. Her gün sarımsak yemişti, buğday çimi yetiştirip onun suyunu içiyordu, sağlıksız hiçbir şey yedirmedik, her öğünü özenle hazırladık. Gerisini doktorlara bıraktık. Babaannem gayet iyiyken biz bu sırada dedemin de kanser olduğunu hiç düşünmedik, kendi de düşünmemiş. Sırt ağrısıyla öğrendik. Dedemi kaybettikten sonra babaannem aynı şeyleri yemesine, aynı tedaviyi görmesine rağmen 8 ay sonra vefat etti. Biz tabi yıllarca corona da yokken yanlarına hep maskeyle gittik. Eve misafir kabul etmedik. Azıcık grip olsak bile gitmedik. Bağışıklık düşmesin aman. Ama babaannem dedemden sonra dayanamadı. Ona o sabrı ve pozitif enerjisini veren eşi gitmişti. Diyeceğim o ki hayat güzellikleriyle devam etsin. Ağlamak yok yanında, ağlatmak zaten yok. Bitkilerden çekinmeyin, tıp var, alternatif tıp da var. Hiçbir otun ben zarar vereceğine inanmıyorum. Her yolu deneyin. Rabbim anneciğinize şifa size sabır versin. Çok geçmiş olsun.