Lavantakokusuuu Fisitiklikadayif sanırım tantuni tarzı birşey yapacağım birkaç kişi de aynı öneride bulundu 🤗 teşekkür ederim 🌸
kubramomm- Lavantakokusuuu döner olur baharatlı kavurabilirsin tereyaglı tavuk böregi olur hazır yufkada üzerne sarımsaklı yogurtlu salcalı soslu tavuk böreğii
Deletedmom_16 Lavantakokusuuu mayonez karabiber marul ve kornişon turşu ile karıştırıp, fırından çıtır çıtır beyaz ekmek alıp arasına koy afiyetle ye. Çok güzel oluyor 😋sırf zarar 🙈
1Prensessannesii Lavantakokusuuu canim bayat ekmeğin varsa küçük küçük doğrayıp yağ ve baharat biraz su ile fırına at yumusicaktir üzerine tavukları köy sarımsaklı yogurdu dök üstüne tereyağ ohhh misss
ayseeeasln21 Lavantakokusuuu döner yanına da lavaş alın yada kendiniz açın çok güzel oluyor haftada 1 en az yapıyorum çok lezzletli
Lavantakokusuuu Herkese Çoook teşekkür ederim kızlar 🌸 tavuk tantuni yapmaya karar verdim ama önerileriniz o kadar güzel ki. Bir dahakine açıp buradaki önerilerinize göre yapacağım. Hepinizi öpüyorum 😘🌸
Arelmommy Lavantakokusuuu sumaklı soğan domates lavaş yada ekmek arasına döner gibi tavuğu da tavada az bi tereyağ kırmızı toz biber tuz bi iki dk çevir miss