Lavantakokusuuu 1 tabak dünden kalan didilmiş tavuğum var. Çorba veya pilav üstü dışında neler yapabilirim kızlar
Ayazsrht Lavantakokusuuu dönere döndür 🥟 😂 başka didilmemiş olsaydı fikir çoktu ama şuan didilmiş hiçbişi gelmedi aklıma 😂
Asyaaa1 Lavantakokusuuu Salçalı yağlı kavurun börek yapın. Mayalı hamurdan bezeler alıp tavada yarımca börek yapın harika oluyor
ak1905 Lavantakokusuuu pirinç pilavı üstune tavuk onun üstüne kimyon ketçap mayonez de sıkın yanına da ayran 🤤🤤🤤
Asyaaa1 Soğan biber kavurup baharat ve tavuğu ekleyin içli köftenin içine koyun. O da çok güzel oluyor.
Snowglobe Lavantakokusuuu başamel sos yapın. Tavukla karıştırın. Sonra yufkayı 4 e bölün içine harcını koyun. Börekleri bohça gibi sarıp galete ununa bulayın. Sonra da tepsi dizip fırına verin enfes oluyo
Birminikannesiyim Lavantakokusuuu ben bazen biber dolması yapiyorum pirinçle soğanla maydanozla yağ ve salcayla karıştırıp çokta güzel olur
Oglunasikbiranne08 Lavantakokusuuu çok ince didmediysen tantuni yap . Yağa at kavur baharatla ekmek arası , içine de domates soğan maydonoz ince ince doğranmış. Ohh miss 😋
[silindi] Döner Tavuk pilav Arabaşı çorbası Tavuklu şehriyeli salata Tavuklu tel şehriye çorbası Tavuklu mantarlı vb sebzeli hazır yufka ile börek Kremalı tavuk makarna
yaprak_34 Lavantakokusuuu içine bir tane kereviz rendele ve robottan ceviz çek kat yoğurt efsane oluyor . Tavaya tereyağ koy kırmızı toz biber kara biber at tavukları da at sotele ekmek arası yada lavaş arası şeklinde yenir .
Fisitiklikadayif Lavantakokusuuu ben tantuni yapiyorum guzelce hasliyorum minik minik dogruyorum sonra sivi yag kimyon karabiber tuz biberle birlikte kavuruyorum yanina domates soga ustune tuz sumak karistirip tursu ve ayranla servis ediyorummm
Lavantakokusuuu Fisitiklikadayif sanırım tantuni tarzı birşey yapacağım birkaç kişi de aynı öneride bulundu 🤗 teşekkür ederim 🌸