Busragokceberra marscicegi Gelmiyor diye biliyorum ama faturaya yansıması lazım ona operatörü arayıp ya da uygulama varsa orda gözüküyor
Kubra-34 Busragokceberra Gonderdim Rabbim sifasini versin insallah ailesine bagislasin tum hastalarimiza Rabbim sifa versin Hic bir anne babaya evlat acisi yaşatmasin
Busragokceberra Kubra-34 Allah’ım verdiğiniz bu sadakayla sizi kotuluklerden korusun Allah razı olsun 🌹
Mavigri Yüzde 40 dediğiniz mesela ne kadar bir para yapıyor ne kadar lazım çok az zamanı kalmış nasıl toplanır 😣
Busragokceberra Mavigri ilacın fiyatı 39 milyon bunu yuzdeye vuruluyor ona göre ilerleme kat ediliyor
Mavigri Busragokceberra off cok fazla devletin asıl bu ilaçları karşılamak için çalışma yapması lazım ya hepimizin basına gelebilir ve hiç birimiz bu parayı bulamayız çaresiz beklemek ne kötü Allah yardım etsin inşallah inşallah toplanır 😣
Ebru00 Üstte kalsın o kadar çok üzülüyorum ki bu yavrularımız icin rabbim şifa versin elimden geldiğince yardim ettim sende vesile oldun Allah razı olsun😇