Busragokceberra hiçbir zaman konuşmamış çünkü çok küçükken başlamış yani anne asla sesini duyamamis 20 aylık bir çocuk zaten 2 yaşa gelirse ilaç tedavisi şansı olmuyacak çünkü bu ilaç 2 yaş altına veriliyor Allah rızası için
Busragokceberra Yerinde sizinde evladiniz olabilirdi düşünün hiç sesini duymamış hangi yemeği sever bile bilmiyorum anne çünkü artık beslenemiyor mama bile çok az veriliyor aç kalması gerekiyor kilosu çok az kaldı 900gr daha alırsa ilacı hiç alamayacak
Sherlockholmes Ah canım benim ya Allah’ım tez zamanda şifa versin aminn. Mesajdan bağış yaptım şimdi bende. Elimden keşke fazlası gelse. Lütfen 10 TL de olsa mesajdan en azından herkes sadaka niyetine bile verebilir. Umarım en yakın vakitte tamamlanir @Busragokceberra
Busragokceberra Sherlockholmes İnşallah canım çok geç kalındı çok az ilerliyor Rabbim yardımcısı olsun biran önce toparlansin
Elifhivdaa Busragokceberra iki kere msj attım ama gönderilmedi neden acaba Allah acil şifalar versin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Busragokceberra Elifhivdaa Biri daha dedi ama gönderen oldu operatör yazıyor Turkcell ve turktelekom için geçerli sizinki uyuyor mu
benaslindayohum Komşusu açken, tok yatan bizden değildir demiş peygamber efendimiz bu çocuk her akşam aç uyuyor 🥺😞
Minipekka Busragokceberra üstte kalsın elimden geldiğince hepsinede gönderiyorum rabbim tez zamanda sifasina kavuştursun inşallah😭