Malamom Kızlar çalışmıyorum ama bu 300 TL mi ne veriliyormuş doğumdan sonra ben gidemiyorum bebekten dolayı eşim gidip başvuru yapsa kabul ederler mi benim mi gitmem lazım bilgisi olan var mı
Mirancinarmom Malamom eşiniz gidebilir başvuru için benim de eşim gitti belge götürmedi galiba sadece kimliklerimizi götürdü tam hatırlamıyorum
MademoiselleZengin55 Malamom Süt parası olarak geçiyor galiba.Bebeğin kimliği ve doğum belgesi ile sosyal hizmetlere başvurmuştuk biz Ben gitmedim.Eşim verdi.
Yenibirannecik Malamom sosyal hizmetler kurumuna basvuru yapmaniz gerekiyor sadece kimligi varsa onla yapiyorlar orda form dolduruyosunuz ev adresi kimlik bilgisi falan. Ben 1 ay önce yaptim odemeyi bekliyorum. 14 aylik bebegim bu arada anca yaptirabildim
Malamom Kızlar bilgisi olan yazsın lütfen bir de hangi belgelerle gitmesi gerekiyor ona göre gondercem eşimi
Mirancinarmom Malamom eşim doğum belgesi götürmedi ona eminim çünkü hastane 3 tane verdi biri is yeri icin bir sağlık ocagi biri de kimlik çıkarmak için yani doğum belgesine gerek yok
Ozra Malamom bizim hastaneden çıkar çıkmaz gitmişti ebet eminim o belgeyle gitti ama belgeyi istediler mi istemediler mi bilmiyorum
kayraninannesiiii Eşim basvuru yapmıştı 3 günlükken eşiniz yapabiliyor.. 45. Gün para yatmıştır diye PTT ye gidip aldım
Deletedmom_875 Ptt ye yatiyor, e devlet üzerinden banka hesabına aktarabiliyorsunuz parayı. Ben öyle yaptım 3 tl kesim yaptı sadece.
2022 Malamom başvuru yu eşin yapabilir ama pttden sen kimlikle gidip almak zorunda sin parayı babaya vermiyor lar