Alperin_annesi Kızlar bebeğim 5 aylık doktor 13 damla yazdı sabahları aç karnına. Bende hep ayına göre damla olması lazım diye biliyorum. Çok değil mi 13 damla sizler ne kadar veriyorsunuz ?? Kilosu 7 kg
livanurvealpinannesi61 Kaptan03 5 damla çok az ocean Microfer kilo başı 2 damla veriliyor çoğu kişi yanlış biliyor ve yanlış veriyor malesef.
abnztb Alperin_annesi normalde kilosu başına bir damla kullanılıyor. Bende aylarca öyle kullandım. 1 yaşında kan değerleri düşük çıkınca doktorumuz dozunu arttırmıştı. Mesela oğlum 8 kilo. Biz sabah 14 damla akşam 14 damla şeklinde iki ay kullanacağız. Sonra tekrar kan değerlerine bakılacak normale döndüyse kullanmayı bırakacağız. Belki doktorunuz bebeğiniz için gerekli gördüyse o yüzden damla sayısını fazla verin demiştir.
livanurvealpinannesi61 Alperin_annesi siz doktoru dinleyin bende sordum kilo başı 2 damla dedi. Çoğu kişi kilosu kadar verdiği için değeri düşük çıkıyor bebeğinin.
Birkedibirbebekkkk Alperin_annesi bizde 4. Aydan 1 yasina kadar hergun aksatmadan kilo basi bir damla kullanmistik ocean. 1 yasinda kan degerlerine bakildi ve cok eksik cikti. Sidefer kullanmani oneririrm. İcerik olarak daha guclu.