Ramoo__66 Hale3400 bende 4 yıldır evliyim ilk yıllar çok sıkıntılar yaşadım ve soğudum hevesim kalmadı kendime bakmiyorum saç baş dağınık giyim desen hiç düzgün değil bende yapmak istiyorum ama hevesim yok olmuyor 😔
Hale3400 Ramoo__66 o birazda yorgunlukla alakalı biliyor musunuz benim oğlum 4 buçuk yaşında 2 yaşına kadar emzirdim uykusuz gecelerimiz çok fazlaydı eşim yanıma yanaşacak diye ödüm kopardı 😁 çünkü sürekli yorgun ve halsiz olurdum oğlum 3 yaşına gelipte hem memeyi çoktan bırakmıştı hemde tuvaletini öğrenmişti ve artık bizim gibi gece yatıp gündüz kalkıyordu bende uykumu alınca kendime geldim vücudum toparlandı eşim hep derdi ki sürekli yorgunsun diyordu bana inanmazdı dedim ki bak eski bekarlığımdaki gibi oldum şimdi diyorum haklısın gerçekten öyleymiş dşyor erkeklerin bunu anlaması da zor oluyor
Mom098 yazgulu123 35.gunum doğum yapalı. Her gün kalkar kalkmaz altıma fitilli tayt cekiyorum. Sezaryen doğum yaptım. Onceki kiloma döndüm , göbeğim çok çok az kaldı 😍 evde fitilli tayt öneriyorum 😁
kubramomm- Elfelf475 kot pantolon gömlekmi 😂 ciddimisin imkanı yokkk evde pantolon giymem eve geldiğimde pantolonu nasıl fırlattıgımı bilmiyorum
Elfelf475 kubramomm- ben takıntılıyım ya hatta su anda kot üstü kazak duruyorum. Balkona kahvemi alıp çalışmaya çıkacağım. Oglum uyuyor. Sanki bir ofis edası. Aman allahım müthiş keyif 🥰😅 yapı meselesi ama ben mesela eşofman bile giysem dışarda gibi oluyorum. Halbu ki çok alışveriş de yapmam. Ama kıyafetlerime iyi bakarım 😬
Noname21 yazgulu123 valla hiçbir erkek her gün karısını dekolteli görmek istemez bir süre sonra hiç anlami kalmaz . Ben evde pijama ile de geziyorum bazen. Ama canim istiyor elbise altına çorap giyiyorum yada tayt dekolteli bluz . Temizimdir. Bence bu süslü olmaktan daha önemli. Hastane de çalışırken kadin hastalar gelirdi. Dışı barbie bebek gibi makyaj parfüm fonler o biçim. Ama üstünü cikarirlardi kirli çamaşırlar pis falan
Theodora Noname21 ayyy🤢🤮 Evet yaa dış gorunus olarak bakimli olanlar genelde oyle oluyor. Useniyorlar galiba devamli dus almaya. Sac,makyaj bozulacak diye😒
kubramomm- Elfelf475 giy pijamayı oh mis kotla evde durulmaz çok konforsuz geldi bana😂😂😂😂 helal olsun eşime bile diyorum git esortmanlarını giy diye 😂😂😂😂😂😂 cok rahatsız gelıyor bu durum bana😂😂
Elfelf475 kubramomm- ahahha bol kot pantolon bu ya 🤣 benim eşim de tam tersi işe eşofmanla gidebilse poposundan çıkarmaz hayatı boyunca giyer 🤣
Ramoo__66 Hale3400 valla bende öyleyim eşim yaklaşmasın diye sancım var diyorum 😂😂 valla oğlum büyüse de tekrar doğum yapacağım bir ay kalmadı bile kendimi nasıl toparlicam bilmiyorum yalan yok eşim de bakımlı olmamı istiyor
MerveKayraTugra Eşim işten gelmeden çocuklarla beraber pijamaları çıkarır, normal kıyafetlerimizi giyer öyle karşılarız. Genelde evde eşofman takımı, şort askılı bide hafif makyaj, parfüm,dişimi fırçalar, saçımı tarayıp tacımı, bandanamı takarım tamamdır.
biraslanmiyavdedi yazgulu123 Valla görmeyi seven o erkekler bir zahmet kesenin de ağzını açsın. ‘Bo oy şo kodor poromoz koldo.’ diye diye beyin yerse bulur güzel kadını.
ayseeeasln21 yazgulu123 Valla canım ben çocuktan fırsat kalırsa eşim gelemden yarım saat once tayt giyip üzerine doğru düzgün bluz veya tişört duruma göre bişey giyiyorum . Hafif de bir makyaj saçlarımı da tariyorum salık veya topluyorum adam beni görünce daha bit mutlu oluyor. Bu aralar yapamasam da kızdan fırsat kaldığı sürece artık 😂
Mommqueen yazgulu123 valla sabah pijamayla kalkıyorum akşama kadar bu yıllardır böyle eşim asla bişey dememiştr 😂 ev içinde asla makyaj yapmam en maximum bakımım pijamamı cıkarır bi tayt tişört giyerim o da ara sıra canım isterse nokta 😅
Nesli29 Off ben de kendime bakmak istiyorum elbet ama öz saygımdan. Çok zor bi çocuğum var zaten uykusuzluktan ruh gibiyim başka bir şey düşünemiyorum. Yani sabahtan akşama kadar çocuk için perişan olmuşken bir de eşime güzel görünme derdine giremeyeceğim. Eşim için tek Dikkat ettiğim şey ruh halim. Sürekli mutsuz bir kadın görmesini istemiyorum eve gelirken ayakları geri geri gitsin istemiyorum. O yüzden güzel mutlu sevecen bir şekilde karşılamaya çok dikkat ederim.
LaraCroft parisbebek90 ay keşke görsel atsanız yada link falan fikir olurdu sizin için de sakıncası yoksa çok sevinirim 🥰
parisbebek90 LaraCroft eğer becerebilirsem foti atayım, çünkü sweatlere uygun aynı renk çoraplarda aldım süperler 🙃