yazgulu123 Pijamalarınızı ayıcıklo mayıcıklı almayın sadece şık pijamalar var illaki dantel şart değil onlarda olsun tabi ama insan hep onları giyemez normal giyinmek istediğinizde de sade şık pijamalardan alın eşiniz eve gelmeden önce tayt giyin üstüne tişört yada sweet düz renk mesela siyah bir elbise olabilir illaki abartmaya gerek yok sade şık ama eve uygun giyinebilirsiniz azcık rimel ve ruj saçlarınızda düzgünse tamam birde ensenize bir fıs parfüm sıkın ben genelde böyle yapıyorum sürekli şıkış şıkır olamam vaktim yok yemek iş bebek.. Ama eşim gelmeden önce hemen üstümü değiştiririm bu dediklerimi yaparım bazen hiç makyak yapmam ama üstüm saçım başım hep düzgündür zaten havaler serinledi ben hep saçlarımı düzleştiririm gece çocuklar uyuyunca 10dakikamı alıyor sadece.. İç çamaşırlarınızda da adet kilodu hariç gerissini hep dantelli brazilyan kesim tercih edin arada küçük oyunlar yapın mesela çocuklar uyudu eşiniz lavoboda altınızı çıkarın külotla durun tam eşiniz çıkarken altınıza pijamanızı giyin ama sizi külotla görsün yani o an giyiniyomuş gibi zaten hemen sırnaşır 🤪🤪 Küçük tüyolar 😈😈