BuzluKahve yazgulu123 Valla eşim için değil, kendim için giyiniyorum. Tüm günü pijamayla geçirsem depresyon sebebi benim için. Yazın elbise giyerim, kışın eşofman veya tayt üzerine tshirt. Dışarıda giyilebilecek tarzda olanlardan.
yazgulu123 Birdunyabircennetannesi aynı benimde ama zaten kilo aldım veremedim kilolalrı. Bari bi giyimden şey edem dedim
Hale3400 yazgulu123 valla bugün yaşadığım bir olayı anlatıyım size 6 yıldır evliyim evlendiğimden beri saçlarım belime kadar arada bir uçlarından evde kendim kesiyordum eşim sürekli bak bu saçlar kısalmasın birdaha konuşmam seninle diyordu bugün kuaföre gitmiştim ağdaya bir çılgınlık yaptım saçlarımı çok kısalttırdım birde maşa yaptırttım eve gelince üstümde sadece eşofman ve siyah askılı vardı eşim görünce inanamadı resmen gençleşmişsin bu ne güzellik inanamıyorum sana fln nasıl iltifatlar ediyor anlatamam size bundan sonra kuaföre sınırsız para istediğin gibi git bütün bakımlarını yaptır fln diyor bende şok oldum bir saç kestirme nelere kadirmiş dedim 😄😄 bide siz deneyin isterseniz
yazgulu123 Hale3400 bende yeni kapandım o yüzden o kadar umursamaz oldum ki. Daha demin kendim tuttum kestim saçlarımı. Kaş bıyık nadir alırım . Off biraz bu konularda kıtım
Ramoo__66 Hale3400 bende 4 yıldır evliyim ilk yıllar çok sıkıntılar yaşadım ve soğudum hevesim kalmadı kendime bakmiyorum saç baş dağınık giyim desen hiç düzgün değil bende yapmak istiyorum ama hevesim yok olmuyor 😔
Merveeemeeliss yazgulu123 yani bende sabah kalkar kalkmaz değişirim üstüme kocam için değil o önemsemez bu tarz şeyleri tayt tişört gibi şeyler olabilir
Keremcanannesi Ben genelde tayt dekolteli tişört takılırım benim eşimin beni taytla gördügunde bakışları fln değişir şort cropum yazları da normalde tesettürluyum ama balık etliyimde ama özgüvenim etkiliyor galiba 😂😂
Anka_2022 Keremcanannesi altlı üstlü kaynanamlarla oturan ben çat kapı gelen kaynana yüzünden böyle giyinmek istesem de elendim 😂
yazgulu123 Keremcanannesi aynen bende yeni girdim tesettüre. bianda bakımı dikkat etmeyi bıraktım zaten çokta anlamazdım üstüne çocuk iyice pasaklaştm. Bi dikkat etmem lazım artık
Zeliff Keremcanannesi bir arkadaşım tesettürlülerin hiç o şekil şeyler giyinmediğini düşünürmüş. Bir gün beni evde gördü şok oldu kız😅 dedim biz çirkin olduğumuzdan kapalı değiliz zaten olayı yanlış anlamışsın 😂😂
yazgulu123 cinkinasi 🤣🤣 ama işte erkekler malesef görüntü istermiş. 3 senelik evliyim yeni donk etti 🤣
Balim61 yazgulu123 Başka biri için asla süslenip puslenmem.Ha içimden gelir kendimi iyi hissettirecektir ozamn yaparim anca. Önce kendinizi sevin ve kendinz için süslenin eşiniz veya baskalari icin değil. Eşiniz karim beni alimli görsün diye napiyo mesela bi cabaya giriyomu?Erkekler icn diyorum yani genel olark neden hep kadinlar bunu yapmak zoeundaymiş gibi algi var
yazgulu123 Balim61 uzmanlar açıklıyor işte. Kadınların fıtratın duymak sevgi aşk sözleri erkeklerin görme fiziğe parfüm bakım işte.baktığında bile erkeğin fiziği ne kadar kaba göze hitap etmiyor. Bi kilolu bayan bile olsa ondaki fizik erkek fiziginden daha çekici bence. O yüzden kadınlara bu bakımlılık yapıştı.
tuzludakota yazgulu123 bu işe öncelikle tayttan başlamak lazımmış öğrendik 😂😂 polarlara veda taytalara merhaba 😂
Birdunyabircennetannesi yazgulu123 Bende tam tersi aşırı eridim tahta gibi oldum. Bakmayın buda iyi değil. Ne istiyorsun daha demeyin yani. Kilonun fazlası da azı da çok zarar
Ruhefza_ yazgulu123 eşim için değilde tayt giyiyorum epeydir çünkü zayıf duruyorum bu beni mutlu ediyor esiminde dikkatini çekmiyor değil tabiki 😂
yazgulu123 Ruhefza_ demi bak. Erkeklerin hepsi aynı. İki bakım yap. Sana bakışı konuşması değişiyor. Yani gerçek bu malesef.
Moonlightttt yazgulu123 merhaba eşofman yerine tayt giyiyorum. Terlik yerine panduf. Açık giyinemem usuyorm o yüzden üzerine kazak. Bebekten önce hergun maşa yapardm, şimdi çoğu kez tepede bı topuzum var ama makyaj hep yaparm
yazgulu123 Moonlightttt çok güzel yarın pandufta bakayım benimkiler hep normal plastik terlik. Teşekkür ederim yorumun için
Melekzx Anka_2022 Cat kapı gelen kimse benim evime giremez müsait değilim der çekilirim müsait olmak zorunda da değilim ayrıca.
Bebitom_3 Anka_2022 bende kaynanayla aynı binada oturuyordum ama benim giyimime alışmıştı eşim yokkende rahat giyinmeyi seviyorum
yazgulu123 Birdunyabircennetannesi ya emzirince bi çok anne veriyormuş. Ama benim bebeğim ağzına dahi almadı sağıp verdim oda 5 ay. Emmekle bir olmuyor maalesef. Yapıştı kilolar çocuk küçük çıkıpta harekette edemedim. Kilodan hantallaştım. Ama şöyle bi gerçek var zayflık kiloluktan iyidir. Kilolu olunca sanırım bu düşünce var akılmda.
Hale3400 yazgulu123 ağda çok önemli mutlaka evde de olsa kendiniz yapın kendinizi temiz tutun kapalı olabilirsiniz bende kapalıyım çocuk uyuduktan sonra makyajımı yapıp bir erkeği cezbedecek şekilde giyinip eşimle oturuyorum bu illa cinsellik için değil kocamında hoşuna gidiyor benimde
DemetF yazgulu123 esimin umrunda olmaz nasil giydigim ki bende cogunlukla yazin sort tshrt kisin tayt tshrt ustu polar bornozla dolasirim ama kendi rahatim icin saclarim genelde kizim uyuduktan sonra salık kalır moduma gore de hafif makyaj yaparim
yazgulu123 DemetF sen zaten dikkat ediyormuşun. Bende hiç yok. Dizi çıkmış eşofmanlar üstüme umursamaz kıyafetler. Aslında benim eşim de öyle bi kere lafını duymadım Allah var. Ama ben istiyorum. Birde eşim benden zayıf. Bende veremedim bi türlü bari bakımlılıkla kurtarayım diyorum