Esoca38 Kızlar selam Airfryer almayı düşünüyorum aranızda kullanan memnun kalip-kalmayan varmı acaba ? Birde onerebileceginiz uygun fiyatlı markalar varsa tavsiye verirmisiniz ☺️🙏
Esoca38 GokceOrmanci benimde şuan aklımdaki o marka robot süpürgesinden cep telefonunda herseyinden çok memnunum umarım buda yanitlmaz 😂🙏
deno1 Esoca38 Philips kullanıyorum çok çok memnunum bebeğim asla durmuyor yemek yapamıyorum hemen hazirliyorum 15 dk yemeğim hazir😊
Esoca38 deno1 Sanırım en iyi marka Philips 😇 Fiyatı biraz tuzlu diye biliyorum o yüzden tercih edemem büyük ihtimalle ☺️ Güle güle kullanın 🥰
Deletedmom_101 Esoca38 kirada oturuyorum banyoda termosifon mu termostat mi i ne bilmiyorum büyük kazan var kocam ben bebiş hepimiz günde 1 duş alıyoruz aylık fatura 700 . TV günde 1 saat çalışmaz fırın sık kullanmam maaş yetmiyor diye satmaya karar verdim
Whatornot Esoca38 Philips XXL kullanıyorum gerçekten memnunum mikrodalga özelliği de olduğu için çok daha kullanışlı
Denizzz88 Esoca38 xiaomi kullanıyorum çok memnunum birçok şey yaptım hiç kötü sonuç almadım yaptıklarımdan