Whatornot Asilahmet geçen eti ufak ufak doğradım sonra yanına soğan atıp doğradım üzerine de su ekledim baya bir kaynattım ardından da kuru yufka dizdim tepsiye fırında biraz kıtırlaştırdım yaptığım eti de üzerine döktüm efsane oldu öneririm şiddetle
Deletedmom_21 Asilahmet iskender yapicam ben sende et sote yap yada eti kavur ekmek arasi yap yada sende iskender yap😂
kalpsizim25 Asilahmet balık salata ve ezigel7n ama oglumdan elim değmedi daha başlamadım 18:10 da geliyo kpcam yetişir mi bilmiyorum
Balkizlarim Asilahmet Allah’ım herkesin evine bolluk bereket versin huzur mutluluk versin en önemlisi gerisi Allah’ın izniyle oluyor teşekkür ediyorum canım sizede şimdiden afiyet olsun 💖😍🤲🤲🤲
Berna_tblk Asilahmet mercimek çorbası Zeytinyağlı taze fasulye Pirinç pilavı Cacık var bizim menüde 😂 Çıkardığınız etle malzemeniz varsa tas kebap ta olabilir terbiyeli etli çorba ya da etli patates en pratiği gibi 😂
Lavantakokusuuu Asilahmet et patates soğan havuç düdüklüde haşla, olduktan sonra içine karabiber ve yarım limon sık ohh miss çok güzel oluyor Bende bütün tavuk çıkarmıştı biraz haşlayıp Fırına atacağım Yanına Makarna ve salata
minnaktavsanim Asilahmet kayseri yağlamasını biz hazır lavaşı ısıtıyoruz tavada üstüne kıyma bitti valla çokda güzel oluyo hemde pratik oluyo böyle yapınca 😄yemekde fırında köfte patates ve makarna var bugün
Hollymolly Bol sebzeli kemik sulu mercimek çorbası ( kereviz sogan havuç patates kabak ) Kıymalı makarna ya da etli bulgur pilavı düşünüyorum