Asilahmet Ben daha yapmadım az bir et çıkarmıştım onla bişey yapıyım diyorum ama ne yapıcam bilmiyorum siz fikir verirsiniz belki 🫶🏼
yalnizkalp Asilahmet kayseri yaglamasi iyi olur bende bir sey yalmadim daha dogrus canim bir sey istemiyor
Demirac19 Asilahmet en kolayı et ile patates yemeği olur, ben sebzeli pilav, balık ve salatalıklı marullu yoğurtlu bir salata yaptım 😋
Whatornot Asilahmet bende de hala mantı ve taze fasülye sürünüyor bugün biter umarım yanına da 4 kaşık çorbası yapıyorum
Gryffindor Asilahmet Sen de etle patates yemeği yap şu an en pratik o olur. Yanına da pilav salata miss 😋
Demirac19 Asilahmet hangi et bilmiyorum ama eti güzel Marine edip tavada kızart sonra salata ile dürüm yap ☺
Deletedmom_875 Henüz yapmadım. Pratik sinitzel patates falan kizarticam sanırım. Eti soruyorsan eğer patatesli yapabilirsin yada mantarli falan yapabilirsin
Duyulurum Asilahmet ben de azıcık et çıkarmistim taş kebabi yaptım. Yanına pilav. Afiyet olsun herkese🤍
Balkizlarim Asilahmet Allah’ım herkesin evine bolluk bereket versin huzur mutluluk versin en önemlisi gerisi Allah’ın izniyle oluyor teşekkür ediyorum canım sizede şimdiden afiyet olsun 💖😍🤲🤲🤲