MinnakPanda Fisitiklikadayif Estağfurullah. Becerirsin ne var. İnternette dolu tarif var. İnan hazır aldığına bin basar kendi yaptığın. Hadi bi cesaret sende taşın altına koy eliniiiiiii😁🤪🤪 inadına inadınaaa turşuuuuuu yaaaapp🎧🎶🎶🎶🎶🤪😁
ayseeeasln21 Fisitiklikadayif Tavuk haşlama pirinç pilavı ,tavuk suyuna hasta çorbası malum evdeki herkes hasta 🤦🏻♀️
mysa2 Fisitiklikadayif hahah Allah seni güldürdün hahahahh😀😀😀 bizimki 10 kere kaynattı kız ben öyle temizliyemem o nedenle guvenilirdi 😀😀😀😀
Defnekokulu Fisitiklikadayif buzluktan üşenmeyip çıkarırsam tavuklu patatesli tencere yemeği, bulgur pilavı, den çorbası (yayla da deniliyor), kaşık salata. Kızıma da semizotu mu yapsam brokoli mi bilmiyorum 😅
MinnakPanda Fisitiklikadayif Ahaha bende aynı. Turşu yaptım dediğime bakma. 3 gün bekledi malzemeler poşette. En son çürümesin diye yaptım. Onuda annem yardım etti😁 yoksa dediğin gibi bendede var bı canavar ,😁
mysa2 Fisitiklikadayif ay o da Allahım ya neyse ben bişey demim daha sonra üşüşüyorlar başıma yok övuyorsun bilmem ne burda iyi kaynana iyi koca sevmeyen çok kişi var övmicen hiç hep gömücen 😀😀
Defnekokulu Fisitiklikadayif kızım 15 aylık patates kızartması için çok erken ya bir de kabızlık diyeti uyguluyor doktoru patates yasak😅
bikerem Fisitiklikadayif et corasi var dunden biraz da bulgur pilavi. bugun kabak yemegi yaptim,tum tavuk cikardim dondurucudan onu yapacagjm,tursu salata falsn. Bugun menu karman corman. Alisverise cikmam lazim🌼