Ayazsrht Yeşil mercimek yemeği Köfte pataates Pilav yada makarna Salata + yoğurt Ayran- kola Supangle 👌🏻
MinnakPanda Fisitiklikadayif Oo o daha iyi. Bende yeni kurdum turşu. Daha olmamıştır. Olsaydı açardım bı kornişon 😋 ayranda güzel gider aslında 😋
mysa2 Fisitiklikadayif hahah yok kız ben öyle becerikli değilimdir yapamam elime altmışlığım yok 😀 kayınvalidem yapmıştı kurbanda pişirip kaplara koymuştu buzluga atmıştık eşim canı istedikçe çıkarıp çözdürüp yediriyorum ona 😀😀😀😀
MinnakPanda Fisitiklikadayif Estağfurullah. Becerirsin ne var. İnternette dolu tarif var. İnan hazır aldığına bin basar kendi yaptığın. Hadi bi cesaret sende taşın altına koy eliniiiiiii😁🤪🤪 inadına inadınaaa turşuuuuuu yaaaapp🎧🎶🎶🎶🎶🤪😁
MinelAskEla Fisitiklikadayif fırında soslu patatesli baget tavuk yapıcam şimdi sosladım tüm sebze ( domates biber soğan sarımsak )ve bagetleri . Birde tarhana çorbası turşu kola… Pilavda yapsam mi ki düşünüyorum 🤔
MinelAskEla Fisitiklikadayif eşim tam bir kola kolik evimizden asla eksik olmaz hergün içer her yemekte çok nasıldir ayran içtiği çay yerine dahi kola içen bi eşim var benim 4lü kola takibimdeyiz sürekli getir kampayaları kola ile doluyou resmen
Fisitiklikadayif mysa2 o da iyiymis benim kaynabam da sordu ister mjsin diye de ben onun yaptigini begenmedigim icin istemedim hazir bin kat guzel onunkinden 😂
mysa2 Fisitiklikadayif hahah Allah seni güldürdün hahahahh😀😀😀 bizimki 10 kere kaynattı kız ben öyle temizliyemem o nedenle guvenilirdi 😀😀😀😀