bereneliff Kan uyusmazlığından sarılığımız vardı 15 günde bitti atlattık cok şükür değeri düştü kalmadı dedi sarılığınız doktorumuz ama yüzünde gözlerinde hala rengi sarılık😕 ne zaman geçer acaba başına gelen varmııı?
Karerrbala bereneliff Kuzum bizde sarılık atlattık bir süre devam eder, atlatali 20 gün oldu bir miktar var yine
Teslime0106 bereneliff bizimde kan uyuşmazlığından dolayı sarılığımız vardı 3 4 defa kontrole götürdüm çok şükür şuan yok geçti doktorum zamanla kandan atıcak demişti bize
Masalinannesi1 bereneliff ben biraz mama verdim gunde 2 kere gibi suan bebegim 20 gunluk aynisini bende yasadim ama gecti mamaya basladigim gibi. Istersen dene canim
Zehra_kaan bereneliff Merhaba bizde de kan uyuşmazlığı vardı bizde sarılık çektik şuan 41 günlüğüz 17 günlük ken değerleri tamamen düştü 1 aylığa kadar gözlerinde kaldı şimdi hiç yok kaygılanmayın geçiyor.
bereneliff Teslime0106 benimde 1 ay 17 günlük 😐 evet bende öyle duydum ama gecsin istiyorum artık gören herkeste bi laf söylüyo sinirlerim bozuldu artık😞
Teslime0106 bereneliff sen laf söyleyenlere bakma boşver morelinide bozma doktorum bol bol emzir dedi sadece👍
Teslime0106 bereneliff bende geçmicek sanıyordum sürekli ağladım 2 defa küveze girdi çok şükür geçti hem emzir hem dua et canım geçicek inşallah.
minigim94 kan uyusmazligi sariligi uzun suruyor canim benim oglumda gozlerinde tam anlamiyla gitmesi 2 ayi bulmustu
bereneliff minigim94 bende bilmiyorum hic herkes diyo ilk zamanlar olur gecer ama kan uyusmazlıgı uzunsa demek daha vaktimiz var 😐
minigim94 bereneliff evet canim uzun suruyo takma kafana bende cok takmistim hicbisey olmuyo gecer allahin izniyle
Ebrucebecii bereneliff bizimde kan uyumuşmazlığımız vardı dediğim gibi uzun sarılık oldu sadece emdiği için
Ebrucebecii Masalinannesi1 ben mama vermemiştim o yüzden uzun sarılık oldu bizim ama şükür bir sorun yaşamadık🙏🏻 Peki mamaya devam ediyor musunuz bana o zaman anlamlar söylemişti mama ver diye doktor vermedi tabi ama ben korkmuştum ona alışır beni emmez diye
bereneliff Masalinannesi1 bende baslarda zaten mama verdim gecti sarılığımız değeri düştü sadece renk olarak kaldı
Defne_Sare Ebrucebecii bebeğim 1 aylık ben hiç ⅔ saatte bir emzirmedim kendi uyanıyordu zaten ilk defa uyuyor diyorsunuz bırakın kendi uyanır sizde dinlenin işte
bereneliff Ebrucebecii yok devam etmiyorım mamamya sadece emziriyorum. Zaten değerimiz düştü geçti dedi doktor zamanla renginde gececek dedi bende ne zaman gecer diye merak ediyorumm