motheroftwoangels asyanin_annesi35 ya tabiki diyorum ya zaten kim bilir neler yaşadılar cozumu hastanede buldular. Kimse deli değil bnim sahsi fikrim millet rol yapıyor deli diye birsey yok herkes ne yaptığının farkında emin ol.. tabiri hoş değil ama bizim köyde Bi amca vardı deli diyorlardı yani öyle ama adamın Bi matematiği vardı akıl işi değil şaşırırım böyle kişilere.. güzel anıların varsa anlatmakta özgürsün dinleriz 🥰
oyoyoyyedibeni motheroftwoangels malesef 🥺 her yönden sorun iliskiker birazda Boyle geldi Boyle gider modundayız milletce
motheroftwoangels oyoyoyyedibeni öyle gerçekten de tek şansım sanırım kaynanam ve kayinpederimin torunu yaşında olmam ve küçük gelinleri olmam
motheroftwoangels oyoyoyyedibeni inşallah diyelim şuan sorun yok ama daha bekar kayinlarim var umarım elti sorunum olmaz 😃
Tuzz motheroftwoangels bende anlamıyorum evli insanlar 10yillik evlilier özellikle çocuk gibi gizli gizli aşk yaşıyorlar o ona kaçıyor o çocuğunu aç bırakıyor kimisi izlnemk para kazanmak için orasını burasını açıyor gidişat hiç iyi değil haber izliyorum hepsi şiddet cinayet kavga insanlar ölümü unutmuş ebedi yaşayacak gibi dünya malına tutunmuslar
motheroftwoangels Tuzz özür dilerim belki hoş olmayacak ama bunların hepsi hiç yasamadiklari için ve sonradan gördükleri için bana göre yani durum bu farkinda misin bilmiyorum ama hep kısıtlanan kişiler bunları yapıyor yani en azından çoğu böyle
Deletedmom_25 oyoyoyyedibeni Keske en buyuk dert Sadece kaynana eltiler olsa:( Ahir zaman RABBIM EVLATLARIMIZI ESLERIMIZI SEVDIKLERIMIZI BIZLERI TUM UMMETI MUHAMMEDI fitne fucur kotuluklerden sapkinliklardan korusun 🤲🏻
oyoyoyyedibeni Deletedmom_25 aminnnn kesinlikle oyle rabbim kotulere fırsat vermesin herkesi zalimden sapıktan korusun cok kotu bir zaman 🥺